Airfree luftrenser mod astma og allergi

Airfree luftrenser

Det nyopfundne og såkaldte ”mirakelmiddel” er blevet et hit i danskernes hjem. Flere danskere lider af astma i hverdagen og får det mindsket ved benyttelse af inhalatorer. Airfree luftrenser har dog den lette løsning, som vil medføre til en mere behjælpelig hverdag. Airfree luftrenser skal blot placeres et centralt sted i hjemmet, så indtagelse af bakterier bliver maksimeret bedst muligt. Airfree luftrenser kan også være til nytte, hvis der findes allergi for dyr i hjemmet.

Ydermere er der opstået bedre trivsel ved indførelse af Airfree luftrenser på de danske arbejdsmarkeder. Der findes utallige af bakterier på arbejdspladsen, som kan medføre til faldende motivation. Her kan Airfree luftrenser ligeledes drages til nytte, idet luften bliver steriliseret og produktiviteten øges på kort tid.

Airfree luftrenser er den helt nye og effektive løsning på bedre vilkår i både bolig og på arbejdspladsen. Derudover destrueres støvmideallergener, skimmelsvampesporer, bakterier, virusser og andre skadelige mikroorganismer. Airfree luftrenser har en diameter på 21,5 cm og en højde på 26,5 cm og er lydløs, så der ikke opstår postyr i hverdagen.

Leave a Comment

Tags: , ,

august 12, 2014 Bolig, Erhverv