Alt det bedste ved Led lamper

led lamperLed lamper findes til gulvet, loftet og væggen, men hvad er de egentlig for noget? Og hvorfor skal jeg vælge led lamper, når jeg skal finde en ny kilde til belysning.

Hvad er led lamper, og hvorfor vælge led?

Led lamper kan fås som stående lamper, væglamper, loftslamper og meget, meget andet. LED står for light emitting diode, og de består af bittesmå elektroniske chip, som sender elektronisk strøm ud. Hvis du ikke har stiftet bekendtskab med led lamper endnu, så er det måske på tide at prøve noget nyt. De har nemlig den egenskab, at pærerne lyser længere end andre lyskilder, og de lyser stærkt og med det samme, når du tænder led lamper. Desuden er pærerne små og samtidig robuste, og de tåler kulde, vind og vejr, hvis du skulle få lyst til at transportere en led lampe ud.

De frigiver hverken UV-stråler eller infrarøde stråler, og de indeholder heller intet kviksølv eller lystofrør. Derfor er de forholdsvis rene som lyskilde, og desuden en stærk, effektiv og smuk løsning. Desuden kan du få pærer til led lamper i flere af regnbuens farver, fx grøn og blå, hvis du ønsker et mere partyagtigt og festligt præg på rummet – lidt a la tivoli og havefest eller ren og skær hyggebelysning. Her finder du et fint udvalg af led lamper.

Leave a Comment

Tags: , , , ,

august 13, 2014 Lamper