Argan olie er det nye sort

argan olieArgan olie er det nye sort, og hvis I ikke vidste det i forvejen, så ved I det nu. Den gør dig smukkere og samtidig sundere, ja, den har endda helende egenskaber, og du kan putte den i håret såvel som på huden. Resultatet er strålende og skinnende. Her får du inspiration til, hvad du kan bruge argan olie til og gode grunde til at investere i den eksklusive og plejende olie.

Argan olie stammer fra Marokko

Argan olie har fået sit navn fra argan træet, som vokser i Marokko og i århundreder har den været kendt for sine helende og skønhedsfremmende kvaliteter. Den passer, plejer og giver dig fugt, og fugt er både vigtig for din indre og ydre velvære – desuden er den både naturlig og ren, så alle hud- og hårtyper kan have gavn af den. Den har en anti age effekt og er derfor et godt alternativ til anti age cremer. Desuden har den helende egenskaber, så den er også perfekt til dig, hvis du fx har meget sart hud, eksem eller psoreasis. Med andre ord, så spænder argan olie vidt og den appellerer til og tiltaler alle mennesker. Målgruppen er bred, og du er med.

Argan olie er sprængfyldt med E-vitamin

En del af dens massive succes skyldes, at den indeholder masser af E vitamin. Tre gange så meget som olivenolie, hvis vi skal være helt præcise. Giv din hud og din hår en omgang, og den liver dem op. Håret bliver glansfuldt og smukt, og huden synes yngre, blødere og mindre tør. Det er i den grad opskriften på succes. Den kan endda hele sår. Så det er lidt af en fleksibel mirakelkur, vi har med at gøre. Her finder du et bredt udvalg af argan olie. Prøv dem, og se, om du ikke også får et godt, fugtgivende og strålende resultat. Argan olie er kommet for at blive, og de sidste år har den for alvor bredt sig ud her i Europa. Ja, vi kan sige, at den med sin alsidighed har erobret hele verden. Brug den til personlig pleje og nyd dens helende og forskønnende effekt på din hud såvel som dit hår. Den kan reparere de spaltede spidser i håret og give det et ekstra shine. Den reparerer også hudskader, så huden både bliver sund og smuk. Forkæl dig selv med argan olie her i den kommende vinter, og lad den shine din hud og dit hår op, så det ser smukkere ud end nogensinde før. Nyd den – det er det, den er skabt til.

Leave a Comment

Tags: , , , ,

oktober 1, 2014 Skønhed