Boserup Ejendomme tilbyder erhvervsmæglerydelser

boserup ejendommeLeder du efter et firma, der kan håndtere forskellige ting i forbindelse med administrationen af dine boliger? Boserup Ejendomme har siden 1996 været en af danskernes foretrukne ejendoms firmaer, når det kommer til ejendomsadministration. Også når det kommer til erhvervsmæglerydelser inden for investering og ejendomsområdet for bolig og erhverv, er Boserup Ejendomme en af de stærke spillere. Hos Boserup Ejendomme har de et team bestående af dygtige statsautoriserede ejendomsmæglere og valuarer, der er specialiserede i, at varetage erhvervsmæglerydelser for både offentlige og private. Så står du med en opgave inden for erhvervsmægling, kan du trykt tage kontakt til Boserup Ejendomme, som vil følge hvilken som helst opgave til dørs.

Ingen bekymringer, når du samarbejder med Boserup Ejendomme

Da Boserup Ejendomme er fuldstændigt uafhængige af kædeinteresser, hvilket vil sige, at de ingen begrænsninger har i forhold til for eksempel banker, realkreditinstitutter eller forsikringsselskaber, vil du frit kunne bruge dem, hvis du mangler rådgivning. Boserup Ejendommes stærke team af dygtige statsautoriserede ejendomsmæglere og valuarer står klar til at håndtere og hjælpe med alt fra markedslejevurderinger, salgsvurderinger og rådgivning ved køb af ejendomme.

Også når det kommer til opgaver inden for afståelse, salg, projektfinansiering eller blot generel rådgivning, vil du føle dig tryg i et samarbejde med Boserup Ejendomme.

Kommunikation er et af Boserup Ejendommes specialer

På trods af, at Boserup Ejendommes speciale er administration af ejendomme, gør de alle også en dyd ud af kommunikationen med deres kunder, udlejere og lejere. Kommunikation er for Boserup Ejendomme vejen til et succesfuldt samarbejde, hvorfor de også altid sørger for at sætte sig godt ind i den enkeltes behov. Netop derfor er Boserup Ejendomme blandt de mest populære firmaer inden for ejendomsadministration i Danmark.

Leave a Comment