Botox-pris: Hvad koster det at få glattet rynkerne ud?

botox pris

Langt de fleste mennesker kender i dag til Botox – også kaldet Botulinum Toxin, der er en nervegift, som får musklerne til at slappe af. Botox har været tilgængeligt på markedet for kosmetiske behandlinger i flere årtier og er i dag fuldstændigt gennemtestet. Det kan bl.a. benyttes til udglatning af rynker i både ansigt og på halsen, behandling af tandskødssmil samt som middel mod overdreven svedproduktion. Der er dog stor forskel på, hvilken Botox-pris, man skal betale for de forskellige typer Botox-behandlinger.

Botox-pris for rynkebehandling i områder i ansigtet og på hals

Ansigtet er et meget dynamisk område af kroppen, og der kan derfor opstå mange forskellige former for rynker i ansigtet. Botox-prisen på forskellige områder varierer. Panderynker, smilerynker omkring øjnene samt såkaldte vredesrynker mellem øjenbrynene ligger på en pris omkring 1900 kr., mens brynløft, rynker på siden af næsen, læberynker og nedadvendte mundvige har en Botox-pris i omegnen af 1200 kr. Rynker på halsen ligger i den dyrere ende og koster ca. 2400 kr.

Botox-pris for behandling af tandkødssmil

Tandkødssmil betegner et smil, hvor rigtig meget af tandkødet bliver synligt, når man smiler. Det opfattes af nogle som charmerende og unikt, mens andre er kede af deres tandkødssmil og vil gerne af med det. Botox kan heldigvis afhjælpe problemet ved at blokere for de små muskler, der løfter læberne op. Botox-pris for behandling af tandkødssmil ligger i omegnen af 1200 kr. Mange klinikker giver dog rabat på din Botox-pris, hvis du samtidig med behandlingen af tandkødssmilet også får Botox i et andet område af ansigtet eller på halsen.

Botox-pris for svedbehandling

Alle mennesker sveder. Det er helt naturligt. Desværre lider nogle mennesker af såkaldt øget eller overdreven svedproduktion. Det kan fx dreje sig om voldsom armsved eller håndsved, der er til gene i hverdagen og står i vejen for social interaktion og intimitet. Der findes flere behandlingsmetoder for overdreven svedproduktion, hvoraf Botox er én. Botox-pris for en svedbehandling starter på omkring 3000 kr. Prisen kan variere alt efter hvilke områder, der skal behandles, og hvor mange områder det samlet set drejer sig om. Ved flere områder kan man sommetider opnå en rabat på sin Botox-pris.

Tags:

juni 29, 2020 Skønhed