Danmarks bedste arbejdssko og sikkerhedssko – vælg HKSDK

Rigtig mange danskere arbejder i en branche, hvor det er påkrævet at være iført enten arbejdssko eller sikkerhedssko, og hvis det ikke ligefrem er påkrævet, så er det i hvert fald en rigtig god ide. I denne artikel finder du en guide til, hvad du skal gå efter, når du skal ud og investere i et par nye arbejds- eller sikkerhedssko, og derudover får du også en gennemgang af forskellen på almindelige arbejdssko og sikkerhedssko.

Forskellen på arbejdssko og sikkerhedssko

De fleste danskere, der bruger professionelt fodtøj, benytter sig af arbejdssko, og det kan skyldes to årsager. Den ene grund er, at arbejdssko med fordel kan benyttes i forbindelse med arbejde, hvor man nemt bliver beskidt, så man slipper for at gøre sine egne sko beskidte. En anden grund er, at arbejdssko faktisk besidder nogle egenskaber, som kan være nødvendige i forhold til sikkerheden i det arbejde, man udfører.

Arbejdssko er antistatiske og skridsikre, så skal man stå ordentligt fast på jobbet, er det arbejdssko, man skal have fat i. Derudover er arbejdssko resistente over for benzin, syre og olie, så er man i kontakt med dette, skal man også være iført arbejdssko, hvis man vil undgå at ødelægge sine fødder i tilfælde af et uheld. Endelig er arbejdssko varmeresistente, og det gør selvfølgelig, at man kan arbejde med en høj varme uden at få forbrændt fødderne.

Derudover har arbejdssko en øget komfort og funktionalitet, der gør, at de er behagelige at gå i, når man arbejder i mange timer om dagen.

Forskellen på arbejdssko og sikkerhedssko er, at sikkerhedssko besidder alle de kvaliteter og egenskaber, som arbejdsskoene har, men den afgørende forskel er, at sikkerhedsskoene også har en indbygget sikkerhed, som gør, at taber man tunge genstande ned over fødderne, eller træder man eksempelvis på et søm, så afværges en alvorlig ulykke, hvis man har sine sikkerhedssko på. Sikkerhedssko har nemlig både tåbeskyttelse og sømværn.

Sikkerhedssko bruges som regel i bygge- og konstruktionsbranchen, hvor man som regel arbejder med mange tunge ting og store maskiner, men anvendes faktisk i rigtig mange forskellige brancher.

Arbejds- og sikkerhedssko til den stilbevidste mand – og kvinde

Både sikkerheds- og arbejdssko har en lang fortid som værende et udskældt fodtøj, fordi de var meget tunge, ukomfortable og ikke mindst meget klodsede og umoderne at se på. I dag er virkeligheden dog en hel anden.

Teknologien har udviklet sig i en retning, som gør, at både arbejdssko og sikkerhedssko i dag er utrolig lette og åndbare. Derudover er de funktionelle, og så har designet ikke mindst været gennem en revidering.

I dag er det faktisk svært at se forskel på helt almindelige sko og arbejdssko eller sikkerhedssko, fordi de netop har dette meget moderigtige design.

Tidligere var det sådan, at der overordnet set blev lavet professionelt fodtøj til mændene, hvilket også skyldtes, at det var dem, der dominerede de brancher, hvor det var påkrævet eller nødvendigt at være iført professionelt fodtøj. I dag er mændene stadig i overtal i brancherne, men der er kommet langt flere kvinder til, og de har fået sig deres helt egne både arbejds- og sikkerhedssko, som er udviklet specielt til dem.

Nedenfor ser du et eksempel på en sikkerhedssko udviklet til de kvindelige brugere:

sikkerhedssko kvinde

Nedenfor ser du et eksempel på en moderne sikkerhedssko udviklet til mændene:

sikkerhedssko mand

Hvilken producent?

I dag er der et rigtigt stort marked, når det kommer til professionelt fodtøj, og der findes rigtig mange forskellige producenter, hvilket kan gøre det svært for forbrugeren at vælge producent, når det er tid til at købe nye sikkerheds- eller arbejdssko.

En af de producenter der er mest anerkendt og integreret på det danske marked er den danske producent, HKSDK. HKSDK har mange års erfaring med at producere og fremstille både sikkerhedssko og arbejdssko til det danske og internationale marked. Det gør de med stor succes, hvilket blandt andet skyldes, at de hele tiden tænker på, hvad forbrugeren ønsker. Hos HKSDK er komfort, funktionalitet og design nemlig i fokus, og du finder uden tvivl ikke en sikkerhedssko eller en arbejdssko, der er mere kvalitetsrig end dem fra HKSDK, så er du i tvivl om, hvilken producent du skal vælge, så træf det sikre valg; HKSDK.

HKSDK logo

Leave a Comment