Dermatude Metaterapi, vink farvel til rynker

dermatude behandling, metaterapi

En dermatude behandling kan hjælpe med at genskabe en fastere hud.  Samtidig er den med til at rekreere hudens elasticitet.  Behandlingen giver en synlig reduktion af rynker, og porerne i huden bliver finere. Ved at stimulere hudens cirkulation bliver hudens overordnede tilstand forbedret. Denne type af Metaterapi laver et antal kontrollerede, usynlige perforeringer i huden.
Huden vil herefter påbegynde en naturlig helingsproces, hvor der bliver produceret både kollagen og elastin. Disse er med til at reparere huden i ansigtet på en naturlig måde.  Ansigtet vil herefter fremstå både friskere og yngre.

Ved en dermatude behandling perforeres basalcellelaget, som ligger under overhuden.  For at Metaterapien skal have bedst mulig effekt, er den rigtige længde på nålene meget vigtig.  Efterfølgende øges dannelsen af kollagen og elastin. Når denne forøgelse sker, vil der ikke være nogen risici for dannelse af arvæv under huden. Der kan ved dermatude behandling opnås adskillelige resultater, og det er ikke en bestemt hudtype, der afgør, om det er muligt at modtage denne behandlingsform af Metaterapi. Dermatude behandlingen kan opstramme huden, samtidig med at den kan skabe en bedre hudstruktur.

Udover opstrammet hud og bedre hudstruktur kan behandlingen også reducere rynker i panden, såkaldte ’’kragetær’’, bekymringsrynker og rynker rundt om munden. Poser under øjnene kan også behandles ved hjælp af Metaterapi. Skadet hud efter eksponering af UV lys, tør til meget tør hud samt dehydreret hud, er hudtyper som er modtagelige for dermatude behandling. Andre hudtyper, der via Metaterapi kan opnå et fantastisk resultat, er hudtyper som slap, krakeleret, post-kirurgisk- og rygerhud.

Ved hver anden dermatude behandling anbefales der tilkøb af behandling mod rynker og fine linjer. Dette er for at opnå det bedst mulige resultat ved behandling. Der kan ved første behandling bestilles en prøvebehandling. Her er der mulighed for at få en fornemmelse af, hvad lige netop denne type af Metaterapi går ud på.

Tags: , ,

december 14, 2016 behandling, Sundhed