Det er ikke nem at sige farvel, få derfor begravelseshjælp

begravelses service10Det er ikke nemt, når ens kære lige er gået bort. Fordi der skal arrangeres og klares en masse ting, før man endeligt kan sige farvel til sin kære.  Når man er i på dette punkt, vil de fleste bare gerne, have handlingerne forgangen, så man kan fokusere sig om sin sorg og komme videre i livet. Selvom det er barskt sagt, er det meget følelsesmæssigt barskt, at skulle gå og tænke og forurolige sig over en jordfæstelse og en bisættelse.

Under ceremonien vil kisten være smykket med båredekorationer og andre typer blomster dekorationer, lige som familie og venner markerer deres deltagelse ved at medbringe eller fremsende bårebuketter eller andre typer dekorationer, evt. vedhæftet et bånd med en sidste hilsen.

Jordpåkastelsen foretages af en sognepræst. Ved begravelser sker det ved selve graven, mens det ved ligbrænding sker i kirken eller kapellet, inden kisten føres til krematoriet.

Hvis afdøde var medlem af Folkekirken, skal præsten ubetinget begrave, hvis ikke afgør præsten om begravelsen kan foregå i kirken. En såkaldt borgerlig begravelse, eller hvis afdøde var medlem af et andet trossamfund, kan foregå fra et af folkekirkens begravelseskapeller i sognet. Biskoppen kan give tilladelse til, at en begravelse eller bisættelse kan foregå fra en af folkekirkens kirker.

Mange mener, at de først kan komme rigtigt videre, når de har givet deres endelig farvel ved en billedskønhøjtidelighed. Denne højtidelighed kan ske på mange faconer og er ofte meget uoverskueligt for de efterladte, derfor kan man betale sig fra disse svære opgaver og man kan få hjælp.

Hos Begravelses Service kan du få hjælp til at tage en ordentlig og smuk afsked til sin kære, så du ikke skal stå med det hele selv. Begravelses Service er din bedemands – og begravelsesforretning på Sjælland og i København. Begravelses Service tilbyder dig begravelseshjælp og assistance, når du har oplevet et dødsfald hos din kære. Derudover giver Begravelses Service begravelseshjælp i form af arrangering af begravelser og bisættelser. De er kvalitetscertificerede ved Dansk Standard og er specialiserede i at rådgive efterladte. Dette gør, at de kan give dig muligheden for at sige farvel til din elskede på den helt rette måde. Begravelses Service er en begravelsesforretning, der kan hjælpe med at arrangere lige præcis den form for afsked, der ønskes af den afdøde og de efterladte.

 

Begravelses service er en begravelseshjælp med mange års erfaring

Hos Begravelses Service kan du trygt overlade ansvaret om en smuk og intim begravelse, fordi Begravelses Service kan give dig en begravelseshjælp, som indebærer en professionelt og individuelt håndtering af de efterladtes og ikke mindst den afdødes behov. Hos begravelses forretningen har de mange års erfaring med at arrangere begravelser, og de står til rådighed uanset hvilken form for begravelse, der ønskes.Det er ikke vigtigt for forretningen, hvilken tro man har, da dette er irrelevant fordi alle har ret til at få en smuk og mindeværdig afsked. Derfor giver begravelsesforretning begravelseshjælp til alle, ligegyldigt om der ønskes en begravelse i folkekirken, i andre trossamfund, efter andre skikke eller om det skal være en ateistisk eller borgerlig begravelse. Ud over de traditionelle bedemands opgaver, tilbyder begravelses forretningen Begravelses Service også professionel juridisk assistance i forhold til behandling af dødsboet i skifteretten.

Så hvis du står i den kedelig situation, at du har mistet en kær og som du holdt af, så få begravelseshjælp hos Begravelses Service og overlad resten til de professionelle.

 

 

 

Leave a Comment