Drops garn er strikkegarn af høj kvalitet

drops garn strikkegarnDrops garn er strikkegarn af den højeste og bedste kvalitet, og du finder helt sikkert noget, som passer til dit formål. Alt fra varme strømper til smarte og fikse sweatre og tørklæder, som holder varmen fra livet kan du strikke af det skønne og brede udvalg. Her får du inspiration til at bruge det.

Drops garn til vinterhygge

Drops garn er strikkegarn, når det er bedst, og når efteråret og vinteren nærmer sig bliver det endnu mere oplagt og aktuelt at tage strikkepindene frem og kreere varme, lune og hyggelige gaver til dig og dem, du holder af. Drops garn er strikkegarn, som du eksempelvis kan få af den blødeste alpaca uld, og hvis du har mod på det kan du også give dig i kast med drops garn – strikkegarn, som minder om pels og er tykt. Det er i den grad det perfekte materiale til en pelshue eller kanterne på din smukke sweater eller cardigan. Mix og match og lad som om det er ægte pels. Det giver den ekstra detalje og kan være prikken over i’et i dit dejlige strikketøj.

Strikkegarn a la Drops garn og variation

Drops garn er strikkegarn, som du også kan få i det skønneste Merino. Det er lækkert, blødt og passer derfor fantastisk godt til babystrik. Du kan strikke huer, sweatre, vanter, bukser, trøjer – ja, kun fantasien sætter grænser for, hvad du kan kreere til det lille barn med strikkepinde og strikkegarn. Kast dig gerne ud i at bruge Drops garn, fordi så får du kvalitet for pengene. Du kan også være sikker på et varieret udvalg, som passer til det, du ønsker at strikke. Nu ved du i hvert fald, hvad du kan lave hen over efteråret og vinteren. Det er hyggeligt at strikke, og med Drops garn og strikkegarn af den bedste kvalitet bliver det også en god oplevelse. Samtidig får du gerne også et godt resultat, når du bruger strikkegarn af høj kvalitet. Fx Drops garn.

Leave a Comment

Tags: , , , ,

september 3, 2014 Håndarbejde