En app til rejseafregning er din nye bedste ven

app til rejseafregningEn app til rejseafregning gør livet en hel del nemmere. Den er kommet for at blive, og man bliver nemt så vild med den, at man har svært ved at forestille sig, hvordan livet var, inden man fik en app til rejseafregning. Det tager kun nogle få sekunder at uploade dine kreditkortinformationer og dine udlæg som billeder – og så er den sag ude af verden.

En app til rejseafregning er en uvurderlig hjælp

En app til rejseafregning er din kommende bedste ven og en uvurderlig hjælp, når du efter en rejse skal videresende dine udlæg og kreditkortoverførsler. Faktisk så er den et ufattelig moderne og brugervenligt værktøj, som i den grad kan gøre en forskel i din dagligdag. Arbejde bliver en smule nemmere, når du ikke skal bruge oceaner af tid på at samle informationer sammen, taste dem ind og sende dem videre. Det hele tager kun nogle få sekunder, når du har en app til rejseafregning. Den er din ven i nøden, og en uvurderlig hjælp i dit arbejdsliv. Her finder du en app til rejseafregning. Den hedder Acubiz Capture, og den kan du bruge på din mobiltelefon.

En app til rejseafregning er trofast

En app til rejseafregning følger automatisk med dig, der hvor du går og rejser hen, fordi den er nemlig på din telefon, og du slipper for at tænde for en computer og slæbe den med dig, når du skal videresende dine rejseudlæg. Den løber ingen vegne, og den er trofast til det sidste. Du uploader dine bilag på nogle få sekunder, og så er det der med rejseudgifter registreret og sendt videre i organisationen. Desuden kan du også bruge den offline på dine rejser, hvilket ikke gør den til en værre ven. En app til rejseafregning har du i den grad brug for, hvis du har mange forretningsrejser eller lægger ud for diverse varer for din virksomhed.

Leave a Comment

Tags: , , , ,

september 10, 2014 IT