En ballon er perfekt som bordpynt

ballon bordpyntEn ballon kan indgå som del af din samlede, smukke, skønne bordpynt. Den signalerer sjov, fest, festlighed, og er der ikke noget med frihed i en ballon, som flyver op i luften. Man giver slip på den, og den går op i luften mod himlen og skyerne. Form dem som forskellige dyr til børnefødselsdagen og lad dem indgå som en understøttende del af resten af din flotte bordpynt.

Sig den med en ballon

Du kan eksempelvis få fingrene i en ballon, som der står navne på samt tillykke eller I love you på. Du kan sige det med en og få dit glade budskab frem på din bordpynt. Få også en ballon i diverse smukke mønstre, fx de meget udbredte og hyggelige polkadots. Brug dem som bordpynt og pryd det festlige lokale med det sjove indslag, som en ballon altid er. Du kan få vægte og lod, som kan holde dem nede på den festlige måde. Lad dem være smukke, mens de holder sig på bordet eller i et hjørne af lokalet. Vælg tilbehør med omhu – hjerter og smileys er mulige motiver på vægte til at holde dem på plads med, så de er en integreret del af bordpynten – med andre ord, så de falder i et med festlandskabet og holder sig på bordet. Du kan også få festlige pinde og snore, der kan peppe din dejlige ballon op. Ballonpindene kan fås i flere festlige farver og giver et ekstra pift til din bordpynt. Her finder du en ballon eller 100 og et bredt udvalg af tilbehør. Pep rummet op og lad dem flyve med helium og snor. Det kan fx blive et helt festligt indslag at slippe dem fri og op i luften, når selskabet lakker mod enden. Du finder en ballon i forskellige materialer, fx latex og folie. Farver er der masser af, og du kan evt. mixe og matche dem efter behov. Det er en effektiv måde at gøre en fest endnu mere festlig end den allerede er.

Bordpynt, der taler

Du kan også vælge en kæmpe ballon som prikken over i’et i den dejlige bordpynt, eller hvad med et ballondyr eller ti til børnefødselsdagen. Det afhænger selvfølgelig helt af anledningen, er det en fødselsdag, konfirmation, et bryllup eller en barnedåb og skal farverne være spraglede, festlige, afdæmpede eller yderst romantiske. Skal det være piget, drenget eller et festfyrværkeri af farver i din bordpynt. Uanset hvad, så skal din bordpynt og den valgte type ballon passe til hovedpersonen eller hovedpersonerne – Her finder du et fantastisk udvalg af bordpynt. Vælg en ballon med hjerte og hjerne og lad din bordpynt sige det hele – at det er i dag, at livet skal fejres, at I samles og glædes over en fantastisk begivenhed og ønsker alle parter en strålende og lykkelig fremtid. Det ser professionelt ud, hvis I vælger dekorativ bordpynt, og djævlen er i detaljen, når det kommer til udsmykning. Dekorationerne skal være mindst lige så smukke og festlige som anledningen til, at I er samlet, og den skal hverken overstråle hovedpersonerne eller underbelyse dem. Det skal understøtte dagen og gøre den festlig og rørende. Dekorer din ballon med dit budskab eller giv den masser af stærke farver, så festen er understreget og skudt i gang med stort S. Du kan også få lys med i din ballon som bordpynt. De kan lyse op i den mørke Halloween-nat og understrege, at det er ved at blive godt og grundigt mørkt, men hvor har vi det dog hyggeligt indendøre – ja, der er faktisk langt flere muligheder end man umiddelbart skulle tro. Du kan i den grad være kreativ og slippe din indre indretningsarkitekt løs som var det en stor, smuk ballon.

Leave a Comment

Tags: , , , ,

september 11, 2014 Fester