Er du bange for at dit hus er ramt af fugt?

Er du begyndt at få mistanke om fugt i dit hus? Føles din kælder mere fugtig end før og er der begyndt at komme plamager oppe i loftet på 1. sal? Så skal du hurtigt gøre noget ved det!

Det vil aldrig være behageligt at føle at ens hjem er ramt af fugt. Det sker dog hyppigere og hyppigere i de danske hjem og man skal derfor altid være opmærksom. Det kan dog være svært at tyde for nogen, da en kælder altid virker en smule kølig. Det er naturligt, idet en kælder ikke får lys og er den etage, som ligger tættest på jorden. Der vil derfor nemt komme opstigende grundfugt og derfor vil den automatisk føles kølig. Men man skal dog holde et vågent overblik over fugt, da det kan medvirke til fatale skader på længere sigt. Fugt kan dog ikke kun forekomme af en fugtig kælder, men også ved ens tag. Det er dog de færreste, som skænker taget en tanke, som er en skam. For et tag bliver udsat for en masse, idet det danske vejr er skiftende. Det vil derfor både udsættes for regn, varme, sne, tørke og så videre. Et tag kan derfor hurtigt gå i stykker og det skal man virkelig holde øje med. For hvis der blot kommer en lille revne i taget, kan fugten trænge ind.

Mange har dog travlt i hverdagen og det er derfor ikke taget, som kommer i første række. Men gør det til en vane at tjekke det et par gange om året, da man på den måde kan undgå at få slemme skader med fugt. Hvis du ikke har erfaring inden for tage, kan du heldigvis få hjælp af en ekspert i tage. Det er derfor bare at få kontaktet en i en fart, hvis du har mistanke om fugt!
Hvis du allerede har opdaget mørke og fugtige plamager i loftet, er uheldet slippet ud. Her må man aldrig udskyde problemet og du skal derfor straks have fat i en ekspert.
Fugten spreder sig hurtigt og hvis man ikke har gjort noget ved det i lang tid, kan man være så uheldig at få svamp i væggene og i loftet. Svamp er noget af det mest skadelige for os mennesker og man kan få livstruende sygdomme af det. Det er derfor vigtigere end man tror at være opmærksom!
I dette tilfælde skal man have et nyt tag. Det kan dog være bekymrende for mange, da man godt ved, at det ikke er helt billigt. Men man kan dog finde visse udbydere, som tilbyder et nyt tag til en overkommelig pris.

Hvis du ikke kender til en ekspert, kan du trygt benytte dig af Compara. Det er nemlig en erfaren udbyder, som vil dig det bedste. Du vil derfor kun få tilbudt et nyt tag til en overkommelig pris og af kvalitet. Compara er derfor den helt rette udbyder at kontakte og det er derfor bare at få det gjort, hvis du enten er i tvivl eller har opdaget mørke plamager!

 

 

Leave a Comment

Tags: ,

maj 29, 2015 Bolig