Erhvervsrengøring der ikke skuffer

Hej igen kære læsere i dag skal jeg fortælle om hvorfor alle medarbejdere og virksomheds ejere burde ansætte et professionelt firma til at tage sig af erhvervsrengøring på deres arbejdsplads, da det nemlig har været en essentiel faktor i min egens brille og solbrille virksomheds fortsatte vækst. 

Efter en årrække med stigende vækst i mit firma samt at vi i virksomheden for første gang siden vores virksomheds opstart havde fået sorte tal på bundlinjen, besluttede vi os for at flytte til nogle større kontorlokaler fra Glostrup til københavn nærmere bestemt Sydhavn. Herudover tog vi også den beslutning at vi gerne vil hyre et professionelt erhvervsrengøringsfirma til at varetage rengøringen af vores nye kontorlokaler, da de simpelthen var så store og rummelige, at vi derfor ikke længere selv kunne varetage rengøringsrelateret opgaver da det simpelthen ville tage for meget af mig og mine medarbejderes tid.

Rene og ordentlige kontorlokaler har nemlig altid været en kæmpe prioritet for mig og mine medarbejdere da vi gerne vil fremstå som et kompetent og professionelt firma. Derudover er et hygiejnisk og rent arbejdsmiljø også med til at mindske sygefravær hos ens medarbejdere hvilket i sidste ende både tilgodeser selve virksomheden og de enkelte medarbejdere, da virksomheden ikke mister arbejdskraft og kommer bagud med sine opgaver og forpligtelser, samtidig med at medarbejdere bliver glade og tilfredse for at arbejde i et rent og ordentligt arbejdsmiljø.

 24

Kan nu koncentrere os om vore kernekompetencer

Ansættelsen af et professionelt firma til at tage sig af erhvervsrengøring i min virksomhed har betydet, at vi nu har meget mere tid til at tage os af det vi er gode til nemlig at designe, producere, og sælge kvalitative briller og solbriller.

Dog vil jeg gerne komme med at par gode råd til dem der leder efter erhvervsrengøring i københavn og omegn. Inden i vælger jer for hvilket firma i gerne vil have til at gøre rent hos jer, så kig gerne efter om virksomheden har nogle referencer fra andre virksomheder, kig efter om firmaet bruger svanemærker produkter da bl.a. sikrer mindst mulige forbrug af rengøringsprodukter, herudover tjek også om virksomheden lever op til dine rengøringskrav ved at spørge ind til hvordan og hvorledes de har uddannet deres medarbejdere, da uddannet medarbejdere i næsten alle tilfælde sikrer en bedre rengøringsservice.

Skriv gerne en kommentar hvis du selv har nogle gode råd til hvilke krav og kriterier man bør stille et kommende firma der skal varetage rengøringen i dine erhvervslokaler og eller kontorer.

Leave a Comment