Få en lækker overtræksmarcipan fra Bagetid

Vær din egen bager

Vil du gerne lave en flot kage, men har ikke midlerne eller overskuddet til først at lave kagen og derefter selve pynten? Så har Bagetid den helt rette løsning til dig. Med overtræksmarcipan sparer du en masse tid og kræfter på at fremstille det selv, da det allerede er lavet klart lige til dig!

bagetidPå Bagetid.dk kan du finde en masse varianter af overtræksmarcipan i alle mulige forskellige farver. Det er derfor kun din fantasi der sætter grænser, hvis du gerne vil have en helt uforglemmelig og farverig kage. Du kan dog også få din overtræksmarcipan i en ufarvet form, hvis du gerne vil gøre den så naturlig som mulig. Det er din kage og dit valg. Kast dig blot ud i det og vær din egen bager!

Derudover kan du også selv lave pynten ud af overtræksmarcipan. Du kan for eksempel forme figurer eller blomster med det. Det er til at arbejde med og vil ikke misfarve eller klistre. Det er derfor ikke et uoverskueligt arbejde at begynde på, hvis du har overtræksmarcipan fra Bagetid.

Så det er bare med at samle venner eller familie og begynd at dekorere kager efter jeres smag. Det er meget underholdende at være sin egen herre over designet på din kage. Man kan bruge timevis på at sidde og designe sin egen pynt, da der er utallige af idéer til at gøre en kage flot.

Det er blot at vælge hvad du kunne ønske dig til netop din kage og læg det i kurven, så vil du få leveret dine varer sikkert i rette tid og på rette sted.

Leave a Comment

Tags: , ,

august 15, 2014 Mad