Få styr på momsrefusion med smart app fra Acubiz

Bruger I uoverskuelige mængder af tid på bogføring og søgeprocesser i forbindelse med momsrefusion i din virksomhed? Acubiz er en dansk virksomhed, der udvikler smarte og enkle løsninger på tidskrævende og komplicerede processer, som eksempelvis momsrefusion, der kan sparer dig og din virksomhed en masse tid og penge.

Momsregistrerede virksomheder har mulighed for at få udenlandsk moms refunderet – en såkaldt momsrefusion. Denne proces kan for mange været nørklet, kompliceret og tidskrævende. Derfor har Acubiz i samarbejde med Cash Back sørget for at udvikle et dedikeret stykke software, der tager hånd om processen og automatiserer den, så I slipper for de tidskrævende processer. Ved at benytte sig af Acubiz’ momsrefusion har I nu mulighed for at få moms refunderet i forbindelse med rejseaktiviteter og andet. Der er både tid og penge at spare, og samtidig sørger I for, at der på professionel vis bliver taget hånd om de tidskrævende processer.

Acubiz’ momsrefusion er en del af det system, der hedder Acubiz EMS og kan tilvælges, hvis man allerede i forvejen er bruger af dette system. Ligeledes er der mulighed for at udvide med øvrige funktioner for nemt og enkelt at holde styr på lignende tidskrævende arbejdsopgaver. Nemt og enkelt.

Tags:

maj 22, 2017 Erhverv, IT, Økonomi, Service