Forkæl dig selv med et luksus hotel!

luksus hotel

Luksus hoteller er der mange af, både i Danmark og i udlandet, men at finde et der kan leve op til ens forventninger kan være svært. Ofte afhænger det meget af hvor i verden man leder, da der er stor forskel på prisen. Hvis man fx ønsker at bo på et luksus hotel i Thailand, så kan man få meget mere for pengene end man vil i Danmark. Det er selvfølelig også subjektivt, hvad der definere et luksus hotel. For nogen skal morgenmaden være i særklasse, mens andre er mere bekymret, om hvorvidt der er en pool.

Et luksus hotel behøver ikke fem stjerner

Typisk vil et 5-sternet hotel være under kategorien luksus hotel, men det betyder ikke, at der ikke findes hoteller med færre stjerne, som kan være mindst ligeså lækre. Man skal huske på, at stjernerne bliver givet ud fra en række forskellige ting, hvor ikke alle ting nødvendigvis er noget man personligt har brug for. Vil man på badeferie, så er man måske mere bekymret om der er pool og strand i nærheden, i stedet for hvor god restauranten på hotellet er.

Kan gøre en god ferie bedre

Der er ingen tvivl om at et luksus hotel kan gøre en god ferie endnu bedre. Man bruger meget tid på sit værelse, så derfor er det bare lidt lækre at komme hjem til noget ordenligt, efter man har brugt hele dagen ude på oplevelser. På nogle ferier, er kvaliteten af hotellet nærmest altafgørende for hvor god ferien bliver, da oplevelserne uden for, måske er begrænsede – fx på en badeferie. Er målet med ferien ren afslapning, så er det langt sjovere at bo på et luksus hotel. Det er selvfølelig altid lækkert at bo godt, men er man fx på en storbys ferie, hvor man i bund og grund kun har brug for en seng om natten, så er det måske ikke ligeså vigtigt. Her vil et luksus hotel måske nærmere være noget der er placeret godt.

Gode muligheder i Danmark

Et af de mest velkendte luksus hoteller i Danmark er d’Angleterre, men det er ikke det eneste som kan byde på et ophold i særklasse. Ønsker man et mere afslappet ophold, end det man får i centrum af København, så er Hotel Blæsenborg et godt eksempel. Det er et luksus hotel placeret på den lille ø Vejrø, som ligger 9 km nord for Lolland. Her kan man nyde naturens smukke omgivelser i fred og ro. Øen byder både på god mad og gode badestrande, så man kan forkæle sig selv og sin partner.

Det er også en god mulighed, hvis man ønsker en aktiv ferie, da øen byder på en række aktivitetsmuligheder. Afhængigt af sæsonen, så er der mulighed for at gå på jagt, hvis man er til det. Er vejret blæsende, så er strandene gode steder til kitesurfing – og så er øene alligevel stor nok til en god gå- eller cykeltur.

juli 12, 2017 Ferie