Frisør i Nordsjælland hjælper både mænd og kvinder

Frisør

Det kan være meget svært at bestemme sig, når man er hos frisøren. Det store udvalg kan gøre det til en umulig opgave at vælge. Man skal også tage stilling til, om lige præcis denne frisure passer til dig.

Frisører vil altid sige, at det er vigtigt med en helhed mellem din personlig og ansigtstræk, når der skal vælges en frisure. I den følgende tekst vil en række ansigtsformer blive gennemgået, og et forslag til hvilken frisure der passer bedst.

Ansigtsformen afgør, hvilken frisure der passer bedst

Den første er den firkantet ansigtsform. Her anbefales det med kort eller eventuelt mellemlang hår. På samme tid frarådes pandehåret. Med den hjerteformede ansigtsform er det bedre med noget længere hår. Krøller omkring hagen vil også fremstå rigtig godt her. Til folk med den runde ansigtsform er det meget vigtigt med fylde i toppen af håret. Grunden til dette er, at det får dit ansigt til at virke smallere. Den ovale ansigtsform har meget frihed. Her anbefales både langt, kort, glat og krøllet hår. Du kan derfor frit vælge, hvilken frisure du finder mest tiltrækkende.

Afdeling i både Hillerød, Frederikssund og Frederiksværk

Hvad enten du har den ene eller anden ansigtsform, kan en frisør på Sjælland hjælpe dig. Frisøren har afdelinger i den nordlige del af Sjælland nærmere betegnet Hillerød, Frederikssund og Frederiksværk. Personalet er i alle tre afdelinger meget professionelle. Her vil der blive hørt efter dine ønsker. Personalet hos denne frisør vil dog også komme med deres bud på frisuren efter de før omtalte ansigtsformer.

Denne frisør er specielt kendt for deres evner indenfor farver og striber. Med speciale i farver og striber vil du altid være tilfreds med resultatet, og frisøren anses for at være en af de bedste i hele Nordsjælland.

Frisøren er meget omhyggelig, når det kommer til valg af produkter i salonen. Der benyttes kun de bedste produkter. Det er meget vigtigt, at produkterne er naturlige og gode. Specielt vil du møde produkter, der indeholder bivox, C-vitaminer og kokosolie.

De ansatte bliver efteruddannet gennem kurser

For at sikre at kunderne får det bedste betjening hos denne frisør, bliver personalet løbende efteruddannet. Personalet bliver f.eks. opdateret omkring den nyeste viden og trends i branchen.  Dette er super vigtigt, da moden og trenden hurtigt kan ændre sig. Derfor er det vigtig med stor fokus på dette.

Frisøren sender dens ansatte til kurser i både ind og udland. Det er meget vigtigt at kunderne også bliver præsenteret for frisurer der er populære i udlandet, da dette ofte afspejler sig i det, der ses i tv.

Denne frisør vil med stor glæde byde dig velkommen i salonen. Salonen tager imod kunder af begge køn. Det vil altså være muligt at benytte denne frisør for både mænd og kvinder. Her vil der blive talt nærmere omkring, hvad du ønsker, og om det passer din ansigtsform. Booking af tid kan både gøres over telefon, men kan også ordnes online. Her kan du også se et billede af personalet, og læse hvor hver ansat holder til, og hvad deres speciale er.

Leave a Comment

Tags:

juni 1, 2016 Skønhed