Hair extensions er det fedeste

hair extensionsHair extensions er det fedeste, mener mange. De gør dig smukkere, gladere og giver dig mere hår og mere fylde i toppen uden at du behøver vente til dit hår vokser ud. Her kommer fakta om hair extensions.

Hair extensions og Djarling metoden

Hair extensions er det bedste, der kan ske, når du skal se godt ud her og nu. Det er perfekt til fester, prisuddelinger og andre helt specielle og festlige begivenheder. Der findes faktisk flere måder at gøre det på, og den bedste er en metode, hvor man hverken bruger lim eller kemikalier af nogen som helst slags, hverken ved påsætning af hair extensions eller når man tager dem af. Det er den bedste og sundeste måde at gøre det på, og der findes en metode, som hedder Djarling. Du får ganske enkelt ægte hår syet fast i det hår, du i forvejen har. Det er så naturligt, som det kan blive, og resultatet er også godt. Derefter går stylister i gang med at forme dine hair extensions, så de passer perfekt til din ansigtsform og dit udseende ellers.

Hair extensions er et håndværk og kunst

Hair extensions er i den grad et håndværk, som kræver kunnen og kreativitet samt evner. Det skal være præcist og godt og samtidig være smukt og naturligt. Det bliver det, hvis du vælger at få det sat på via Djarling metoden. Det er ikke noget at sige til, at stjerner som Sanne Salomonsen og mange, mange andre kendisser får hair extensions af denne art, fordi de genkender kvalitet og godt håndværk, når de ser det. Det skal gøres med stil og tekniske færdigheder, og det er altså virkelig en fordel, at du slipper for kemikalier, der forurener. Det både føles naturligt og ser naturligt og smukt ud. Her kan du få hair extensions a la Djarling. Prøv det og få mere fylde og længde til lokkerne.

Leave a Comment

Tags: , , , ,

oktober 10, 2014 Skønhed