Har du altid drømt om en ekstra etage?

Vil du gerne have et større hjem? Har du længe gået og drømt om en etage mere, da børnene så kan få større værelser? Så gør noget ved det!

Det er efterhånden blevet manges drøm at få udvidet boligen, da man I dag har brug for mere plads. Man køber nemlig mere end man gjorde for få år tilbage og derfor har mange brug for flere rum. Derudover får danskerne flere børn, hvor der hertil også skal være plads.
Mange ser det dog ikke som en mulighed at flytte, da den daværende bolig indebærer alt for mange minder. Det er derfor ikke bare lige sådan at flytte til noget større, da man helst gerne vil blive gammel i det hus. Derfor må man gøre noget ved det selv!

Der er heldigvis mange muligheder i dag, når det handler om renoveringer. For der findes utallige udbydere og det er derfor bare at tage kontakt til en af dem. Men det er ikke altid lige nemt for alle, da de har været udsat for en dårlig service. Det kan derfor være svært at have tiltro til et nyt firma, især når man også hører meget om det i medierne eller på internettet. Hvis man generelt kigger på nettet og søger efter bestemte udbydere, vil der næsten altid være en dårlig omtale om det pågældende firma og hvad skal man så stille op?

En fornuftig beslutning er i hvert fald altid at lede efter en virksomhed, som ikke har én eneste klage, da I derfor kan være heldige at undslippe. Derudover er det især vigtigt at have en advokat i entrepriseret ved sin side. For man ved aldrig hvornår man vil blive udsat for en dårlig service og derfor er det vigtigt at man har andre øjne, som endda er professionelle til at se på det. På den måde er det nemmere at undgå unødvendige konflikter med det pågældende byggefirma, da advokaten i entrepriseret har set det hele igennem før de går i gang med arbejdet.

Det er desværre ikke en sjældenhed at folk er blevet snydt af virksomheder, hvor man ikke har kunnet gøre noget, da man allerede har skrevet under på kontrakten. Her har man for eksempel ikke læst kontrakten ordentligt igennem og har eksempelvis skrevet under på at arbejdstiden kan ændres under renoveringen. Så kan man stå der uden tag i flere måneder, da den pågældende virksomhed holder en pause eller er i gang med et nyt projekt. Det kan være yderst frustrerende, da man helst bare vil have det færdigt hurtigst muligt.
Derudover har mange været udsat for at modtage uventede regninger, som heller ikke er en rar oplevelse. For hvis man ikke har lagt mærke til at der står at der kan forekomme svingninger i regningen, kan man som kunde desværre ikke klage. Det er derfor generelt fornuftigt at have en advokat i entrepriseret, når man skal til at bygge eller står overfor en renovering. For de er specialister og kan derfor udarbejde, forhandle og indgå aftaler, som du ikke behøver at være en del af. Man har ofte heller ikke en viden omkring et nyt område og det kan derfor være svært at vide, hvad der er rigtigt og forkert. Men med en entrepriseret advokat skal du ikke længere være bekymret for en mangelfuld kontrakt mellem dig og byggefirmaet.

Leave a Comment

Tags: ,

februar 9, 2015 Advokat, Bolig