Historien om Ibs rengøring af kontor i København

Længere er der blevet talt i det skjulte omkring Ibs historie om rengøring af sit kontor i København.rengøring kontor københavn
Nu er bladet endelig taget fra munden, og hvem andre end ham selv skal gøre det.
Grunden til at hans historie har fået så meget omtale, uden egentlig at få det, er at der her er tale om en helt exceptionel oplevelse.

Ib havde sin egen virksomhed, der beskæftiger 20 medarbejdere. De arbejder med at sælge kontorartikler til andre virksomheder. De har aldrig haft rengøring af deres kontor i København, men lige pludselig følte Ib, at det snart måtte være på tide at holde fokus på sin kerneforretning. Da han startede sin virksomhed, var der ikke tænkt på at han en dag skulle have rengøring af sit kontor i København, men efterhånden som der er kommet vækst i firmaet, så syntes han at det simpelthen var så åndssvagt at hans ansatte skulle fokusere på at skubbe toiletter og støvsuge. Derfor kontaktede han et rengøringsfirma med speciale i rengøring af kontor i København.

Processen

Ib er en grundig og velovervejet mand, som aldrig tager en beslutning i hast og den er altid 100 % gennemtænkt. Derfor var han nu kommet frem til at han meget gerne ville have rengøring af sit kontor i København. Så gik processen i gang med at finde en god leverandør til hans virksomhed. Hvem kunne levere et godt produkt, hvor det samtidig ikke var alt for dyrt. Ib gik længe og tænkte over hvad han dog skulle gøre, men fandt til sidst en rigtig dygtig udbyder af rengøring af kontor i København.
Han en er forsigtig mand, så han valgte at give dem tillid til at de kunne udføre rengøring af sit kontor i København. Det skulle vise sig at Ib blev meget glad for at han havde vist dem den tillid, for han var simpelthen så glad første gang at han så resultatet af hans penge til rengøring af sit kontor i København. Det strålede og medarbejderne var mere tilfredse, og det kunne faktisk også måles i de årlige tilfredshedsundersøgelser. Der var en stor vækst i antallet af medarbejdere som følte mere ro på i hverdagen og dermed mere overskud til at lave de opgaver de nu engang var sat til.
Ib har mange venner der er iværksættere så grunden til at historien om rengøring af hans kontor i København, blev fortalt videre til så mange mennesker var fordi at han kender så utroligt mange mennesker inden for denne verden.
Ib vil derfor anbefale alle ejere og direktører af virksomheder, at de skal få sig rengøring af sit kontor i København, da det kun vil give mere fokus på kerneforretningen og generelt bare mere tid og overskud for medarbejderne.

Leave a Comment

Tags: , ,

september 15, 2014 Erhverv