Hør om de mange bygemuligheder hos Lind & Risør

Lind & Risør_ArchLineIkke alle har de samme indretningsbehov, når de vælger at bygge et nyt hus. Indretning og udstyr kan variere fra hus til hus alt efter ejerens smag. Det er ligeledes også individuelt fra familie til familie, hvor meget medindflydelse man vil have på selve indretningen af huset og udenoms arealerne.

Hos Lind & Risør vil de gerne have, at du får mest mulig indflydelse på indretningen både ude og inde. Du har derfor mulighed for at sætte dit personlige præg på begge dele, når du bruger Lind & Risør. De mange års erfaring inden for styring af byggeprojekter har gjort det muligt for Lind & Risør at tilbyde en bred vifte af forskellige byggemuligheder. Ling & Risør har opdelt deres byggemuligheder i fire kategorier, som er med til at gøre det nemt og overskueligt at finde den foretrukne løsning for dig.

DesignSerien, ArchLine, FunkisSerien og Fri Arkitektur er de fire byggemuligheder, du kan vælge imellem hos Lind & Risør. Hvad angår form, indretning, arkitekturer, individuelle muligheder og m2 priser er de forskellige byggemuligheder meget varierede. Selvom bygningerne har forskellige egenskaber, så er den samme høje Lind & Risør kvalitet gældende uanset hvilket byggeri der er tale om. For Lind & Risør er det netop vigtigt, at alle byggematerialer lever op til de samme lovkrav hver gang.

DesignSerien hos Lind & Risør

Med et arkitekttegnet typehus fra DesignSerien hos Lind & Risør er der mange muligheder for at gøre huset personligt. DesignSerien hos Lind & Risør kan fås i mange forskellige størrelser og i en eller halvandet plan, og den tager udgangspunkt i flere forskellige husmodeller, der er opført som enten længehus eller vinkelhus i Valmhusarkitektur. Vælger du denne byggemulighed hos Lind & Risør, byder den på mange muligheder med hensyn til individuel tilpasning til byggeriet.

ArchLine hos Lind & Risør

Med overtagelsen af Bülow & Nielsen har Lind & Risør forstærket deres brand yderligere, hvilket især kommer til udtryk i ArchLine. Indenfor denne serie kan Lind & Risør nu tilbyde huse bygget i Danmarks bedste byggekvalitet.

Huset omdrejningspunkt i denne serie fra Lind & Risør er det store og åbne alrum med køkken og opholdsstue med adgang til gårdhave. Derudover er ArchLine kendetegnet ved at der ingen udhæng er på huset og de store vinduesfacader, der giver et flot lysindfald. Med ArchLine serien kan du vælge at designe huset med enten en Forskudt Vinkel eller Forskudt Længe. Er du typen, der går meget op i rene linjer og det enkle udseende, så er ArchLine serien det oplagte valg for dig.

FunkisSerien hos Lind & Risør

Hos Lind & Risør er FunkisSerien udviklet til dig, der vil gøre dine husdrømme til virkelighed. FunkisSerien tiltaler huskøbere med smag for stil og flot arkitektur. Bag denne moderne serie står chefarkitekten Egon Hendrichsen, der repræsenterer hans 25 års erfaringer fra udvikling og opførelse af flere tusinde Lind & Risør huse til danske familier.

Indretningsmæssigt er der tænkt over mulighederne i FunkisSerien hos Lind & Risør, og husets størrelse giver rig mulighed for at udnytte alt pladsen. De opførte huse fra denne serie varierer i størrelse fra 150 m2 til 202 m2.

Er du en del af den pladskrævende familie, der ønsker et hus, hvor komfort og sikkerhed kan mødes, så er FunkisSerien fra Lind & Risør det helt rigtige valg for dig.

Fri arkitektur hos Lind & Risør

Fri arkitektur er et ideelt valg for dig, der ønsker at tegne huset helt fra bunden og helt uden udgangspunkt i andres ideer og planløsninger. Vælger du at tage udgangspunkt i den individuelle løsning fra fri arkitektur hos Lind & Risør, så kan du eksempelvis vælge at få bygget en halvandet og to planshuse, forskydningshuse, huse med kælder m.v. Du kan også tage et kig i Lind & Risørs individuelle katalog og få en grundig gennemgang af, hvordan dit designhus kan bygges fra start til slut. Heri er der eksempler på længehuse, vinkelhuse, huse i forskudte plan, en halvandet planshuse, toplanshuse, diagonalhuse m.fl. Lind & Risør giver dig således muligheden for selv at vælge husets stilart, der spænder fra de traditionelle til de moderne.

For at få udarbejdet den helt rigtige løsning har du uanede mange muligheder hos Lind & Risør, hvad enten det drejer sig om nybyggeri inden for alternativer til typehuse, specieldesignet huse eller andet.

Leave a Comment

Tags: , , , , ,

september 15, 2015 Uncategorized