Hvor finder du en kvalitetsbevidst guldsmed i København?

Guldsmed Dirks i København

Det er svært at definere lige præcis den ene ting, der gør smykker uimodståelige. Om det er de funklende og skinnende materialer, der bare passer perfekt til den menneskelige hud, eller om det er et ideal, vi har opbygget gennem tiden – eller noget helt andet – er svært at sige. Om ikke andet kan formegentlig de fleste mennesker nikke genkendende til, at der er noget indtagende ved smykker. Af netop den årsag er der god chance for, at du har været på jagt efter en guldsmed i København tidligere. Men hvor finder du en guldsmed, som både har et bredt sortiment, men som også værner om kvaliteten?

Guldsmed Dirks med afdeling på Frederiksberg og i Rødovre har i mange år kørt forretning med fokus på smykker i høj kvalitet.

Guldsmed med speciale i vielsesringe og forlovelsesringe

Udover at kunne tilbyde et varieret og bredt udvalg af smykker i mange forskellige brands og designs, har Guldsmed Dirks specialiseret sig inden for særligt to områder. Både vielsesringe og forlovelsesringe er blandt guldsmedens absolutte spidskompetencer. Det er faktisk en sådan spidskompetence, at smykkebutikken selv producerer ringene – og de er håndlavede selvfølgelig.

På hjemmesiden kan du se et udvalg af de både unikke og klassiske vielsesringe og forlovelsesringe, som kan laves på bestilling. De bliver håndlavet præcist til jer, når I bestiller. I kan dog også selv være med ind over designet, hvis I ønsker jer noget yderligere personligt. Lige meget hvilken en løsning, I foretrækker, er der mulighed for at booke en gratis time med en smykke-ekspert. Her kan I tale om mulighederne ud fra jeres ønsker til vielses- og forlovelsesringe.

Udvalgte brands og gode materialer

Hos Guldsmed Dirks kan du som sagt både finde egne smykker, samt smykker der er produceret af eksterne brands. De eksterne brands er nøje udvalgt ud fra forskellige kriterier. Både kvalitet, relevans og design har udgjort grobund for, om et brand sælges hos guldsmeden. En af de kriterier, der dog tydeligt går igen, er kvalitet. Ole Lynggaard, George Jensen, Dulong, Maanesten smykker er blandt mærkerne, du kan finde. Og her spiller de gode materialer en vigtig rolle.

Hvis du mangler en guldsmed i København, hvor du vil være sikker på høj kvalitet, er Dirks altså et godt bud.

oktober 1, 2019 Smykker