Information om operation og laserbehandling af åreknuder

Ønsker man at få behandling for åreknuder, er der hjælp at hente hos specialklinik i Nordsjælland. Klinikken er ekspert inden for flere områder, og heriblandt er operation- og laserbehandling af åreknuder en praksis, der udføres med stor ekspertise.

Operation eller laserbehandling?

Når man skal have fjernet åreknuder gennem den ene eller anden form for behandling, så starter man altid med at komme til en forundersøgelse på klinikken. Her vil det gennemgås ud fra forskellige faktorer, og man bør vælge laserbehandling af åreknuder eller operation af åreknuder. Det kommer blandt andet an på størrelsen af åreknuder, hvilken type af behandling, der bør anvendes.

Som udgangspunkt foretrækkes på klinikken, at man benytter termisk behandling – en behandlingsfrom, der også kaldes laserbehandling. Dette skyldes at laserbehandling af åreknuder ofte medfører meget få komplikationer for patienten, medføre færre ar, og at man ofte kan gå på arbejde dagen efter behandlingsforløbet.

Man skal ikke lade sig forvirre for meget af de forskellige former for behandlinger af åreknuder, der findes. Man kan hertil læse meget mere dybdegående inde på klinikkens hjemmeside omkring operation og laserbehandling af åreknuder, og man er også altid velkommen til at ringe til klinikken, skulle man have nogle spørgsmål.

 

Leave a Comment