Jens Mygind Bertelsen: Gammel i gårde inden for det socialpolitiske område

Jens Mygind BertelsenJens Mygind Bertelsen er efterhånden gammel i gårde, når det gælder discipliner inden for det social faglige område. Jens Mygind Bertelsen kan nemlig se tilbage på en lang karriere inden for områder, der relaterer sig til socialrådgiverfaget herunder blandt andet beskæftigelses processer, rådgivning i kontanthjælps ydelser, revalidering, integration, bistand mv.

En 1-årig lederuddannelse er med til at bane vejen til direktørstolen

Tilbage i 1987 blev Jens Mygind Bertelsen uddannet fra Den Sociale Højskole i Odense som socialrådgiver og han har herefter arbejdet med faget i praksis på forskellige kommuner og centre. Men udover, at Jens Mygind Bertelsen har haft fingrene helt ned i den sorte muld, har han også siddet i leder- samt chefstillinger og styret forskellige social- og sundheds politiske processer oppefra og ned.

Det er blandt andet den 1-årige lederuddannelse på Den Kommunale Højskole i Grenå i årene 1998-1999, der er med til at køre Jens Mygind Bertelsen i stilling som souschef på AOF’s sprogcenter i Svendborg i 1999. Efter Jens Mygind Bertelsens tid som souschef har Bertelsen kun besiddet leder – og chefstillinger. På nuværende tidspunkt sidder Jens Mygind Bertelsen i en spændende stilling som direktør i det private jobcenter Varda ApS.

Leave a Comment