Knirker forholdet? Prøv parterapi i Nordsjælland og København

parterapi nordsjællandHar du spurgt dig selv, inden for den sidste tid, hvordan du egentlig går og har det i dit forhold? Har du og din partner ofte flere dårlige dage end gode? Er det svært at huske, hvorfor det lige var, at du blev forelsket i din partner? Det er helt normalt. Desværre.

Rigtig mange par, der har været sammen i mange år, kommer med tiden til at tage hinanden for givet, og bliver så meget en del af hinandens hverdag, at de glemmer hvor unikt det de har, er. For det er unikt! Det ér sjældent, at to mennesker bliver forelskede i hinanden, og netop derfor er det også vigtigt at huske på dette, selvom man har været i sammen i mange år. Hvis konflikterne, vanerne og pligterne er ved at kvæle forholdet, så er det måske tid til at overveje parterapi, hvilket du kan finde i både Nordsjælland og København.

Kan I gå flere dage uden at tale sammen?

Er din partner blevet så meget en del af tapetet derhjemme, at der nogen gange kan gå flere dage, hvor I slet ikke får talt rigtigt sammen? For mange par, både i København og Nordsjælland, ender forhold, der måske kunne have været reddet ved hjælp af parterapi, med at blive ”tryghedsforhold”, hvor parterne udelukkende er sammen på grund af den tryghed, det giver. Ofte er det faktisk par der bor i København og Nordsjælland, der har brug for parterapi, netop fordi de er travle bymennesker med krævende jobs. For meget arbejde kan tit være med til at dræbe et forhold, hvis ikke begge parter er enige om balancen mellem karriere og privatliv. I disse situationer ender mange par med at gå fra hinanden, da forholdet kan komme til at være mere opslidende og frustrerende end glædesfuldt. I stedet burde disse par, fra for eksempel Nordsjælland, have overvejet parterapi, i stedet for at smide stor kærlighed ud ad vinduet.

Par i Nordsjælland: Skal forholdet have en sidste chance, så prøv med parterapi.

Er du bange for at gå fra din partner, fordi du er bange for aldrig at kunne finde samme slags kærlighed? Så er der måske noget om det. Flere karrierepar fra Nordsjælland har gennem tiderne reddet deres forhold med parterapi, hvor de måske fra start ikke troede, at det var muligt. Men det ér måske værd, at give forholdet en sidste chance? Prøv at sæt dig ned, og tænk over hvorfor du i sin tid forelskede dig i lige netop din partner. Hvad var det ved denne person, du var så tiltrukket af? Snak med din partner om dette, og bliv enige om, om ikke jeres kærlighed er værd at genfinde gennem parterapi i enten Nordsjælland eller København.

Gennem et parterapiforløb hos professionelle terapeuter, i for eksempel Nordsjælland, vil I som par få nogle redskaber til, hvordan I fremover bedre kan forstå hinanden og give plads til, at I netop kan være dem, I var, da I blev forelskede i hinanden.

Leave a Comment