Kontorrengøring og trappevask i København

972376a1aed03a4ee1f1551bd5f37753

 

Der skal bare være rent!

Rengøring på arbejdspladsen er ved første indskydelse ikke det aller vigtigste. Hverken for medarbejderne eller arbejdsgiveren. I hvert fald ikke før, at man har oplevet, hvad det vil sige at stå tilbage med elendig udført rengøring, eller slet ikke har fået gjort rent. Med andre ord så er rengøringen ikke noget, der er med til at føre medarbejdernes arbejdsmotivation til nye højder, men det er en faktor, der skal være i orden, da det ellers kan føre til stor utilfredshed. Men dårlig eller mangel på rengøring kan ikke blot skabe utilfredse medarbejdere. Det kan i høj grad også resultere i forøget sygefravær på arbejdspladsen, og det er altså noget, der kan gøre ondt på enhver virksomhed, da det kan ende med at koste en hel del knaster.

Kontorrengøring er derfor i høj grad vigtigt, og det gælder naturligvis i alle virksomheder. Store som små, Københavnske som ikke-københavnske. Alle virksomheder skal have deres kontorrengøring i orden. Og det er ikke kun for medarbejdernes skyld, at der skal gøres ordentligt rent på arbejdspladsen. I de fleste virksomheder er der jævnligt kunder eller samarbejdspartnere på besøg, og er kontorrengøringen ikke orden, hvad enten det er i mødelokalet ikke på toilettet, så kan det få konsekvenser for image, som du har overfor den pågældende kunde eller samarbejdspartner. For hvis der ikke er styr på noget så simpelt som rengøringen, hvad er der så styr på?

I de fleste virksomheder er der trapper, og det er rigtig ofte det aller første, som man ser i og med, at indgangen til virksomheden enten for kunderne, for medarbejderne eller begge dele. Trapper er derudover et af de elementer, der bliver mest beskidte, hvilket jo har en naturligvis forklaring i og med, at der er mange mennesker, der betræder denne eller disse med deres fodtøj. Vi alle har prøvet det med at gå på en trappe, når jorden er dækket til med sne. Det er især i disse perioder, at vi lægger mærke til, at trapperne hurtigt blive beskidte, men det forholder sig faktisk sådan, at trappevask er nødvendigt hele året rundt. De fleste virksomheder, der er placeret i København har en eller flere trappeopgange, så er din virksomhed eller arbejdsplads placeret her, bør du i høj grad sørge for, at de bliver gjort tilstrækkeligt rent. Er du interesseret i at få professionel hjælp til kontorrengøring eller trappevask i København, kan du læsere mere på de pågældende links.

Leave a Comment