Låsesmed med døgnhjælp på Frederiksberg

Københavns Låsesmed kan kontaktes for almindelige og akutte låsesmeds opgaver på Frederiksberg døgnet rundt. Frederiksberg er bare et af de områder i Storkøbenhavn, hvor låsesmeden kan kontaktes, og låsesmeden kan være på pletten inden for 30 min i langt de fleste tilfælde.

Med døgnvagt kan låsesmeden yde hjælp på Frederiksberg hele året rundt, og af låsesmedsopgaver kan nævnes, hjælp til biler, almindelige låsesmedsopgaver samt større låsesmedsopgaver til virksomheder mv.

Låsesmedshjælp på Frederiksberg til private indbefatter normale låseopgaver, hvor folk har låst sig ude, mistet nøgler, der kan skæres og slibes på stedet – eller på værkstedet –samt udskiftning af låse i hele eller dele af boligen.

Det er også muligt at få hjælp af låsesmeden på Frederiksberg til større låseopgaver. Det kunne dreje sig om virksomheder, hvor der er behov for totalsikring eller udskiftning af et større antal af låse. Større opgaver kan aftales nærmere med låsesmeden,  hvortil man finder information på hjemmesiden.

Låsehjælp til biler på Frederiksberg og i resten af København og omegn indbefatter biloplukninger og hjælp til bilnøgler mv. Der kan laves bilnøgler til langt de fleste modeller, og har man spørgsmål til de forskellige nøgletyper mv., kan man ringe og tage en snak med låsesmeden omkring.