Med lysstofrør får du meget for pengene

22e1ae9f0c1ff102a9709ccb67b46c99

Belysning til kontor og køkkener

Mange forbinder lysstofrør med de store, aflange rør i loftet, som der næsten altid har været at finde i klasselokaler, i kantiner, i supermarkeder og på kontorer. Og det er der faktisk en rigtig god grund til. Lysstofrør er nemlig særdeles velegnede til sådanne steder samt i professionelle køkken, hvor der som regel er begrænset med lys, og hvor der er behov for det lys, som et lysstofrør giver, da det giver en rigtig god farvegengivelse.

Lysstofrør har mange andre fordele, som gør det værd at overveje, hvis man ønsker en rigtig god og bærerdygtig lyskilde. Lysstofrør forbindes også hos rigtig mange som nogle, der lynhurtigt begynder at flimre. Men dette er dog ikke tilfældet med de mere moderne lysstofrør, som der primært sælges i dag. Tilfældet er faktisk, at det tværtimod er en lyskilde som har en rigtig lang levetid, som strækker sig helt til 10.000-20.000 timer ifølge Energistyrelsen. Men for at gøre endnu bedre, så kan man i dag anskaffe sig LED lysstofrør, som holder sig meget, meget længere og samtidig giver et helt formidabelt lys. De almindelige lysstofrør har ofte været kritiseret for at indeholder kviksølv, på trods for at der er tale om et minimalt indhold af dette. Men da lysstofrør holder sig så meget længere, som de gør, så er de faktisk langt mere miljøvenlige i forhold til de fleste andre alternativer i og med, at levetid er så markant større. Skulle det minimale indhold af kviksølv afholde en fra at investere i lysstofrør, så kan man – igen – med fordel købe LED lysstofrør, da ingen LED lamper indeholder kviksølv eller andre skadelige naturalier.

Er der et behov for et stort antal af lamper, hvis det eventuelt skal dække et større areal, så er det igen en rigtig god idé at investere i lysstofrør. I og med at levetiden er så lang, som den er, så skal der ikke købes nye lysstofrør med jævne mellemrum. Dertil er lysstofrør ganske billige i køb, hvorfor det meget nemt kan betale sig.

Lysstofrør egner sig dog også godt i private hjem, hvis man ønsker et anderledes touch til boligen, som man blandt andet kan skabe ved at stille lysstofrørene op langs væggen, eller liggende langs gulvet. Mange vælger også at lægge et eller to lysstofrør under sengen, da det skaber en helt speciel stemning, og giver et mere behageligt lyst, hvis man står op midt om natten frem for at få lys lige i hovedet. Dertil er det også muligt at købe lysstofrør i alle regnbuens farver, hvilket kan være til stor glæde for børnene og give børneværelset lidt ekstra magi.

Anvendelsesmulighederne er mange, og lysstofrør bør altid tages med i betragtninger, hvis man ønsker en billig og effektiv lyskilde til at dække et stort areal eller til at give et rum et ekstra pift.

Leave a Comment

Tags:

juni 25, 2014 Erhverv, Lamper, Livsstil