Møbelbelysning giver det bedste lys

møbelbelysningStår du lige som jeg ofte i en situation, hvor du har brug for en mere direkte belysning, når du for eksempel laver mad, leder efter en bestemt bog i reolen eller spejder efter jasmin risene i skabet? Så har du højst sandsynligt ikke stiftet bekendtskab med møbelbelysning. Møbelbelysning er en type lys, oftest LED-lys, som sættes op lokalt, der hvor du har brug for at mere direkte of fokuseret lys.Træt af diffust lys

Jeg havde i mange år bare et par loftslamper hængende både i min stue, bryggers og i køkkenet, og jeg havde ikke gjort mig de store tanker om, hvorvidt belysningen var god eller dårlig. Men en dag da jeg var hjemme hos min gode veninde, og vi sammen lavede mad i hendes køkken, opdagede jeg hvor meget bedre lyset var. Jeg havde et meget bedre overblik, og skyggede ikke for jeg selv når jeg for eksempel skar grøntsager.

Møbelbelysning god i mange henseender

Det var ikke kun i hendes køkken, at hun havde benyttet sig af møbelbelysning, men også i hendes stue over hendes reoler samt i hendes bryggers, hvor hun opbevarede mad. Det var super smart, og meget mere hensynsmæssigt for øjnene.

Leave a Comment