Nye træsko til lidt af hvert

Så er det endnu en gang blevet tid til et indlæg her på bloggen. I dag vil jeg gerne fortælle jer om mit seneste køb, nemlig et par træsko, som jeg i øvrigt har bemærket er blevet meget moderne her på det seneste.

Forleden dag så jeg en kvinde komme gående på gaden i et par træsko, og det så godt ud, fordi skoene passede til tøjet, og der fik jeg den ide, at jeg da selvfølgelig også skulle ud og have mig et par træsko.

Jeg har primært tænkt mig at bruge mine træsko ude i haven, for der er det meget smart, at man nemt og hurtigt har mulighed for at tage dem af og på, men samtidig ville jeg også gerne have et par træsko, som jeg kunne tillade mig fx at tage ud og handle i, og det var så her, jeg fik øje for træskoene fra HKSDK, der er meget praktiske og funktionelle samtidig med, at de faktisk har et meget moderne udseende. Jeg tog derfra straks ned til det lokale byggemarked og købte et par af deres bedste træsko, og nøj hvor er jeg blevet glad for dem allerede. De er virkelig behagelige at have på af et par træsko at være.

Mine nye træsko – er de ikke fine?

træsko

Leave a Comment

Tags:

juni 18, 2014 Fodtøj