Opstigende grundfugt – den typiske årsag til fugt i kælderen!

Opstigende grundfugt – den typiske årsag til fugt i kælderen!

Fugt i kælderen kan skyldes mange forskellige ting. Den mest almindelige kilde til fugt i kælderen er dog opstigende grundvand. Dette skyldes at dit hus’ fundament er placeret 2-3 meter under jordoverfladen, hvor det altid er fugtigt. På den måde kan man sige at din boligs fundament konstant bliver påvirket af et fugtigt miljø, hvilke over en længere periode kan være skadeligt, og udvikle sig til fugtige kældervægge og generel fugt i fundamentet. Jo ældre ejendommen er, dets større chancer er der for at fugten kan blive et problem, da det gradvist udvikler sig over tid. Derfor er det vigtigt at boligejere er bevist omkring opstigende grundfugt, og overvejer om der er brug for en løsning på problemet, inden det udvikler sig og gør omfattende skade på boligen.

Bekæmp opstigende grundfugt og hold husets fundament tørt.

Der findes mange metoder og teknikker, der kan anvendes i forhold til at komme de medfølgende komplikationer i forhold til opstigende grundvand til livs. Disse metoder kan være vidt forskellige og kan variere meget i både omfang og pris. Det er derfor en god idé at undersøge, hvilke muligheder og løsninger der findes i for hold til opstigende grundvand, samt hvilken metode der vil medkaste de bedste resultater for din situation og forventninger til det endelige resultat.

Elektro-osmose – en effektiv løsning til bekæmpelse af opstigende grundfugt.

En af disse løsninger tager udgangspunkt i den teknologi der hedder elektro osmose. Denne teknik fokuserer på at lede den opstigende grundfugt og –vand væk fra din boligs fundament og ud i den omkringliggende jord.  Fordelene ved denne løsning er at den er – sammenlignet med andre løsninger – billig, mindre omfattende i forhold til installering og montering, og så er den meget diskret, hvilket vil sige at når du først har fået et elektro osmose system installeret, så vil du kun kunne se en lille boks med et display, hvor du kan følge med i systemets arbejde.

En af disse typer elektro osmose systemer er kaldet Drymat System. Systemet er 100 % vedligeholdelsesfrit, installationen tager kun omkring 2 dage, og så får du en 20 års garanti på alle de skjulte installationer gennem denne virksomhed.

Ønsker du at vide mere om opstigende grundfugt, og overvejer du om du skal have installeret et elekro osmose system som en løsning på problemet, så kan du læse mere her.

Leave a Comment

Tags: , , ,

juni 9, 2016 Bolig