Pantsætning – Udnyt værdien af dine effekter

pantsætning

Har man forgæves forsøgt at tage et lån i banken? Så skal man måske overveje pantsætning. Det er nemlig en rigtig smart måde at udnytte værdien af sine effekter på, og processen er meget nemmere. Det er et relevant problem for rigtig mange, da det ikke er ualmindeligt, at man står og mangler lidt på kontoen engang imellem. Det kan ofte være et dilemma der opstår omkring højtiderne og ferier, da der er mange omkostninger indblandet. Desværre kommer der til tider også nogle uforudsete omkostninger, der kan vælte et ellers fornuftigt budget – eksempelvis en skade på huset eller bilen. For mange betyder det et lån i banken, men det er altså ikke den eneste mulighed. Hvis man fx vælger at tage et kviklån, vil man hurtigt kunne sætte sig i en situation der er værre end den oprindelige. Det skyldes høje og uigennemskuelige renter. Det kan man undgå ved at tage et lån med pantsætning af effekter.

 

Få værdi af dine effekter

Hvis man har en eller flere effekter derhjemme som er værdifulde, giver det god mening at tage brug af dem først. I stedet for at tage et lån, bør man oveveje om der er ting i huset der ikke bliver brugt nok til at retfærdigøre, at man bare har dem stående. Her kan der eksempelvis være tale om et designermøbel eller et kunstmaleri. Med pantsætning af disse, vil man nemlig kunne få de penge man mangler, uden at skulle tage et dyrt lån. Det typiske eksempel på dette er pantsætning af ejendomme – fx et sommerhus. Det behøver dog ikke være ligeså store og værdifulde ejendele som dette. Det giver rigtig god mening, hvis man ønsker et større økonomisk råderum.

 

Pant i Alt kan hjælpe

Hvis man står og mangler penge, men et lån i banken ikke er muligt, så er Pant i Alt en mulighed. De tilbyder nemlig pantsætning af lang række af ting. Hvis man sammenligner deres løsning med en banks, vil man ligeledes finde ud af, at det er meget nemmere. Deres proces er nemlig rigtig simpel.

 

Hvis man gerne vil tage brug af deres løsning, skal man ført og fremmest udfylde et ansøgningsskema på Pant i Alt’s hjemmeside. Her er det rigtig vigtigt, at man udfylder den så grundigt som overhovedet muligt, da det er grundlaget for en præcis vurdering. Når de har modtaget denne ansøgning, vil de derefter begynde at udforme et tilbud ud fra en professionel vurdering. Er man tilfreds med deres tilbud, vil man hurtigt kunne modtage et kontant beløb. I kontrakten vil man selvfølelig aftale en tilbagekøbsperiode. Med denne form for pantsætning behøver man altså ikke nødvendigvis at give afkald på sine effekter, da man vil få den eller dem tilbage efter en aftalt periode.

 

Der er mange muligheder for pantsætning

Man tænker måske, om man overhovedet har noget der kan bruges. Men det er der faktisk rigtig mange der vil have. Det skyldes at næsten alle værdigenstande vil kunne bruges til pantsætning hos Pant i Alt. Udbetalingsbeløbet afhænger naturligvis af hvor stor en værdi genstanden har, men der er i det fleste tilfælde tale om et fornuftigt beløb. Kan man nøjes med et mindre lån, så er genstande som ure, smykker eller kunst det oplagte valg. For de større lån, er der typisk tale om pantsætning af bilen eller huset. Netop af den grund, vil rigtig mange have mulighed for at tage brug af deres tilbud.

 

Brug pengene med frihed

En af fordelen ved Pant i Alt’s løsning er, at man helt selv kan beslutte hvad pengene skal bruges på. Man skal altså ikke redegøre for hvad de skal bruges til, hvilket man formentlig bliver bedt om hos en bank. Derfor kan man altså eksempelvis bruge pengene på diverse regninger eller på at gøre livet lidt sjovere. Dette er muligt, fordi at sikkerheden ved pantsætningen ligger i værdigenstanden. Hvis man af den ene eller anden grund ikke betaler tilbage i tide, så vil man bare ikke få sin værdigenstand tilbage.

 

Det kan ske for alle

De fleste har eller kommer til at opleve mangel på penge. Det kan skyldes mange forskellige ting, men det er altid rart at vide, at der er en udvej. For det er aldrig sjovt at mangle penge sidst på måneden, da det kan give et øget stressniveau og ende i søvnløsenætter. Så hvis man oplever dette, bør man bestemt overveje om hvorvidt man skal pantsætte nogle af sine effekter. Det kan give ro i sindet og er en nem og overskuelig proces. Man kan læse meget mere om de forskellige muligheder for pantsætning på pantialt.dk.

april 24, 2018 Pantsætning