Pernille Fabricius sætter globalt fokus på dit omdømme

Pernille Fabricius

I ønsket og målsætningen om at vokse internationalt, fik det danske online-marketingbureau SAFEonNET® i foråret 2015 tilgang af en yderst kompetent og betydningsfuld personlighed i dansk og internationalt erhvervsliv. Pernille Fabricius blev i marts indsat som bestyrelsesformand for det lille, ambitiøse bureau, med det formål at bistå med sin ekspertise samt rejse kapital til den forestående internationaliseringsproces.

Pernille Fabricius er ikke en frøken ”hvem-som-helst”

Pernille Fabricius er en yderst passioneret erhvervskvinde, for hvem international erfaring har været hendes prædikat næsten hele livet. Med et nærmest kilometer-langt CV, som blandt andet tæller adskillige ledende poster i forskellige danske og internationale virksomheder og flere bestyrelsesposter, har Pernille Fabricius i år taget hul på endnu en arbejdsmæssig udfordring med SAFEonNET®.

Trods sit danske statsborgerskab, er den nu 48-årige Pernille Fabricius bosat i London med sin familie, hvor hun dagligt varetager rollen som industrirådgiver i det internationale investeringsselskab TPG Capital og i den private kapitalfond Silverfleet Capital. Men det stopper ikke her for Pernille Fabricius, der samtidig sidder som en del af bestyrelsen i byggemastodonten MT Højgaard, MT Højgaard Holding og Royal Greenland i Danmark og på Grønland, samt som formand for bestyrelsen i britiske Ipes – og oven i alt dette har Pernille Fabricius nu også taget den økonomisk tunge styring hos SAFEonNET®.

Global mission kræver global vision

At en kvinde som Pernille Fabricius har valgt at takke ja til de nye erhvervsmæssige udfordringer giver ikke blot hende selv mulighed for at udvide sin i forvejen imponerende historik i arbejdet med strategisk planlægning – og etablering i et globalt perspektiv, men samtidig vil det med sikkerhed også blive en gevinst for SAFEonNET®. Bureauet har mange års erfaring i at styrke og opbygge virksomheders ry og omdømme på de digitale flader, det såkaldte ”Online Reputation Management”, og udbyder forskellige skræddersyede online pakkeløsninger, der sikrer virksomheders omdømme på internettet. Indtil nu primært udbudt i Danmark og Sverige – men med Pernille Fabricius’ tilgang, ekspertise og skarphed er der grobund for en lys fremtid på den internationale scene.

Spreek je nederlands? Or English?

Pernille Fabricius kan ikke alene bryste sig af flere årtiers arbejdserfaring i udlandet – og i forskellige erhvervsmæssige sektorer – hvor hun bade har arbejdet i Holland, De Forenede Arabiske Emirater og nu Storbritannien. Hun har tilmed rejst verden tynd, og med universitetsprogrammer fra blandt andre Harvard Business School (USA) og University of Leicester (UK), er Pernille Fabricius’ kulturelle horisont i særlig grad brugbar i en stadig mere globaliseret verden, hvor lande og virksomheder rykker tættere sammen, og hvor internationale handelsparametre og strukturændringer i organisationer med kulturel mangfoldighed kræver en dybere kulturel indsigt og professionalisme.

Du kan se Pernille Fabricius’ CV her på hendes blog.

Leave a Comment