Professionel kontor- og erhvervsrengøring hver gang

Forside-får-mennesker-til-at-trives-redigeret-2I dag kan man få foretaget en lang række af service opgaver igennem en større paraply organisation med international erfaring. Virksomheden, der er meget kendt for sine kantineordninger og har over 40 års erfaring inden for facility service og madordninger, er også eksperter inden for rengøring.

Rengøring er noget, der bliver taget seriøst, og der tilbydes serviceordninger inden for bl.a. industrirengøring og erhvervsrengøring og kontorrengøring. Ekspertisen er tydelig at se, og kundeporteføljen tæller over 800 industri- og kontorvirksomheder. Endvidere tæller arbejdsområderne også produktionsfaciliteter.

Lige meget hvilken opgave, der udføres inden for rengøring, så fremstår alting altid flot og rengjort i sidste ende.

Global erhvervsrengøring med gode resultater

En grundig og effektiv rengøring hver gang sikrer kunderne rare og renlige omgivelser, når de møder på arbejdet. Hermed kan man koncentrere sig om sine daglige gøremål, velvidende at alle hygiejne- og sikkerhedskrav bliver opfyldt.

Paraplyvirksomheden, der sagtens kan kaldes en global rengøringsvirksomhed, leverer tilfredsstillende kontor- og erhvervsrengøring hver gang. Man kan bestille alle former for rengøringsopgaver – store som små. De nyeste teknikker inden for rengøring sikrer, at rengøring bliver udført effektivt og hurtigt.

Af de forskellige rengøringsopgaver, der udføres på daglig basis, kan nævnes almindelig kontorrengøring og erhvervsrengøring. Endvidere gøres rent på skoler, sygehuse, i medicinalvirksomheder, hos diverse offentlige myndigheder, i institutioner og produktionsvirksomheder.

Kontorrengøring med et smil

Paraplyvirksomheden imødekommer stolt alle typer af rengøringsopgaver og de har da også kapaciteten til at løse opgaverne. Et af grundelementerne heri er blandt andet, at der altid arbejdes efter bæredygtige metoder. Der benyttes derfor svanemærkede rengøringsmidler mv.

Du finder servicevirksomheden i mere end 50 lande, og skal du have udført kontorrengøring eller erhvervsrengøring, kan der hjælpes på forskellige områder såsom den førte nævnte dagligdags rengøring. Hertil udføres rengøring af og rensning af computere og IT’udstyr, gardin- og persiennerens, tæpperens, polish- og oliebehandling af trægulve mm. Opvask og blomsterpasning ligger også inden for aftalen ligesom marmorkrystallisering, affaldshåndtering og vinduespolering også udføres med snilde.

Inden for industrirengøring er porteføljen af rengøringstilbud også omfattende, hvor der daglig udføres rengøring af produktionshaller og værksteder samt lagrer. Der udføres også rengøring i fødevarevirksomheder, højtryksspuling, rengøring af tanke og siloer samt industristøvsugning.

Find mere information om rengøring inde på hjemmesiden

Ønsker man en effektiv rengøringspartner inden for kontorrengøring, erhvervsrengøring eller industrirengøring kan man altid tage en snak med det internationale firma. Alle opgaver bliver skruet sammen og tilpasset så de passer til den givne situation. Man skal derfor ikke være bekymret for at blive flere eller færre ansatte på arbejdspladsen. En del af serviceordningen indebærer en tilpasning af ordningen, og med en eller flere rengøringskonsulenter tilknyttet de enkelte kunder, så er paraply organisationen altid opdateret på kundens krav og ønsker.

Inde på hjemmesiden kan man se alle de forskellige former for rengøring, der udføres. Endvidere fremstår de andre serviceordninger også i de forskellige faner, og man ønsker man mere information, er man altid velkommen til at kontakte virksomheden.

 

 

Leave a Comment