Professionelt advokathjælp til store og små sager

En advokat kan være en god ven at have når man står på bar bund med hensyn til forskellige privatsager som man gerne vil have ordnet men ikke lige ved hvordan og hvorledes man skal løse dem.  Derfor er det altid en god ide at kontakte sin advokat når man står og har brug for advokathjælp til forskellige juridiske problemstillinger som man går og tumler med. Når man søger efter advokathjælp skal man altid sørge for at finde den bedste advokat der kan hjælpe en med sine problemer hvad enten de er store eller små. 

Det har jeg måtte sande på den hårde måde da jeg førhen har fået ekstrem dårlig advokathjælp fra en advokat som slet ikke kunne sit stof og derfor var konsekvensen af dette, at jeg fok en uhensigtsmæssig høj pris da jeg skulle købe en ny ejendom. Hvilket jeg opdaget da jeg selv gjorde noget dybdegående arbejde ved at undersøge diverse dokumenter der angav at ejendommens ikke var i helt så god stand som den burde være. Derfor var jeg forståeligt nok utrolig vred på min advokat da han havde givet mig dårlig juridisk rådgivning.

Indgåelse af ægtepagt

Da jeg så et par måneder efter skulle giftes, ville jeg derfor gerne indgå en ægtepagt med min forlovede, da jeg efter et langt arbejdsliv havde optjent en klækkelig formue og derfor ikke ville risikere at give halvdelen væk ved en eventuel skilsmisse. Det kan måske for nogle lyde lidt kynisk, da man jo går ind til et ægteskab med forventning og forhåbninger om at det skal vare resten af livet, dog ved vi alle at sådan forløber det sig desværre ikke altid, og da skilsmisser nu om dage næsten er forventeligt nu om dage, vil jeg derfor ikke tage nogen unødvendige chancer. Jeg må dog indrømme at selve samtalen med min kone om at jeg gerne ville have en ægtepagt og særeje, den var ærligt talt ikke nem. Dog var min forlovede dog meget forståelig overfor min situation og indvilliget derfor ret hurtigt i at vil skulle indgå en ægtepagt.

Derfor fik jeg fra en ven anbefalet en særdeles kompetent advokat som havde sin beliggenhed i københavn og som kunne hjælpe mig med at indgå en ægtepagt med min kommende kone. Advokaten var utrolig flink og dygtigt og fik på bare to dage ordnet jeg og min forlovedes ægtepagt, således at vi nu havde særeje i vores ægteskab, i stedet for fælleseje som jo er det mest normale. Som sagt så er det måske nogle der syntes at jeg er lidt kynisk og ret uromantisk, dog syntes jeg at det er helt på sin plads, da det er en væsentligt stor forskel på mig og min forlovedes formue og indtægter, og det ville det i mine øjne være en smule uretfærdigt i tilfælde af en skilsmisse skulle af med næsten halvdelen af min formue til min kommende kone.

retogråd

Professionel rådgivning til personskadeerstatningssag

Den selvsamme advokat som bistod mig med min ægtepagt assisterede mig nogle måneder efter også med en personskadeerstatningssag som jeg gerne ville have noget advokathjælp til, da jeg var kommet ud for en arbejdsskade på min arbejdsplads i københavn, og derfor gerne ville have professionel rådgivning til hvordan og hvorledes jeg kunne kræve udgifter behandling og genoptræning og eventuelle varige mén og erhvervsevnetab. Selve sagen vil jeg ikke kommentere på, da den endnu ikke er ovre.

Dog kan jeg roligt fortælle at den advokathjælp jeg har fået har været særdeles professionel og kompetent og vil varmt anbefale andre der har brug næsten enhver form for advokathjælp i københavn og omegn at kontakte den selvsamme advokat jeg har gjort brug af.

Leave a Comment