Pynt til barnedåb og servietter fra A til Z

pynt til barnedåb servietterPynt til barnedåb er andet og mere end servietter med billeder af babyer, men det hjælper da, at udsmykningen passer som fod i strømpe til anledningen. Her får du en inspirationsguide til pynt til barnedåb, og undskyld, men der kommer nok også noget om servietter.

Pynt til barnedåb med navneballoner og figurer

Pynt til barnedåb kan være alt fra glitrende og glinsende konfetti til minifigurer af babyer og vugger. Dekorer bl.a. bordet med små smukke babyvogne i pink og lyserød. En mere spraglet og original måde at fejre navngivningen på er at investere i navneballoner. Forestil dig, hvor sjovt og festligt det er med balloner som pynt til barnedåb. Festlige farver og dit barns navn er i fokus. Hvis du har mod på det, kan du også investere i små plastikfigurer af babyer og bruge det som pynt til barnedåb. Sæt dem på kagen eller bordet, og så er stemningen lagt an. Sommerfugle kan også indgå i pynt til barnedåb – både som figurer og motiv på kage såvel som bamser, og der kan også være gode ordensbånd med titlen ”It’s a boy” eller ”It’s a girl”, som i den grad understøtter, hvorfor I er samlet.

Pynt til barnedåb med servietter og stil

Intet pynt til barnedåb uden servietter, og dem kan man få i alskens farver og med sjove temaer, og de er i den grad prikken over i’et. Vælg servietter, som passer til resten af dit pynt til barnedåb. Servietter på den store dag kan fx have balloner for at understrege det festlige i begivenheden, det er ikke hver dag, at I har brug for pynt til barnedåb. Hvis I er til traditionelle farver, kan servietter fås i lyseblå og pink, og I kan sagtens også lege med andre farver i jeres pynt til barnedåb. Servietter bliver smukkere og mere gennemførte med servietringe. De kan fx fås med et metallic shine, der minder om guld og sølv og i farver som rød og blå. Vælg nogle, som passer til de valgte servietter og den generelle borddækning eller skej ud med skrigende stilbrud. Det skal være smukt, hyggeligt og festligt, og kun det bedste er godt nok til jeres elskede baby på den store dag. Her finder du flotte servietter til enhver lejlighed. Pynt til barnedåb kan også være duge og konfetti og små gaveæsker med polkadots, som ser skønne ud på bordet. Kast dig roligt ud i at finde den perfekte dekoration, og så skal festen nok også blive god. Nu skulle du gerne være blevet en smule inspireret til at vælge pynt til barnedåb og servietter. God fest og godt navn.

Leave a Comment

Tags: , , , ,

september 8, 2014 Børn