Sælg din brugte bil – Til hvilken pris?

Vil du sælge din brugte bil, men er tvivl om, hvordan du skal prissætte den? Så læs videre her, hvor vi giver gode fifs til, hvordan du skal sætte prisen, når du skal sælge en brugt bil.

Ligesom alt muligt andet afhænger prisen på en brugt bil af udbud og efterspørgsel, så den sikreste måde, at undersøge, hvad din brugte bil er vær, er ved at kigge på, hvor mange andre der udbyder den samme bil på det givne tidspunkt.

Her kan du undersøge på internetsider som fx bilbasen.dk og bilpriser.dk.

Når du skal finde dit sammenligningsgrundlag i forhold til at sælge din brugte bil, skal du udvælge biler, der minder så meget som den du vil sælge som overhovedet muligt. Her tæller faktorer som:

  • Årgang
  • Motortype- og størrelse/ydelse
  • Antal km kørt
  • Brændstof
  • Karosserifrom

Vær opmærksom på, at priser på brugte biler varierer i meget høj grad, så når man skal finde prisen på den brugte bil man skal sælge, skal man kigge på de lignende biler, som ligger ca. midti markedet prismæssigt, hvis man ønsker en realistisk prissætning.

Til slut skal man skrive sig bag øret, at brugte biler ikke nødvendigvis bliver solgt til det, som de er udbudt til. Det er helt normalt, at der gives ca. 5 % i rabat i en brugtbil-handel, og dette vil formentlig også være tilfældet, når du sælger din brugte bil.

Har du ikke mod på at være opsøgende og selv sætte din på, så kan nogle sider online give dig en gratis bilvurdering, eller du kan sælge din brugte bil til en bilopkøber.

Held og lykke med at sælge din brugte bil.

Leave a Comment

Tags: , ,

juli 9, 2014 Økonomi