Sæt pris på nyt tag

Hvad i alverden er prisen for at lægge nyt tag på mit hus? Prisen afhænger af alt fra materialer, husets størrelse, hvor svært det er at lægge det nye på, om der er et tag på i forvejen, som skal ned, og sidst, men ikke mindst, din egen smag. Her får du nogle idéer til at skaffe og få lagt et nyt tag til en god pris.

Beregn pris på et nyt tag
Et nyt tag har en pris, som afhænger af flere faktorer. Fx hvor mange kvadratmeter dit hus fylder, og om det er stort, lille, smalt eller bredt. Jo mere det fylder i landskabet, desto højere er prisen for et nyt tag. Tag også højde for, om taget være fladt eller om huset hælder opad og har en høj eller lav rejsning. Et nyt tag har en pris, som også afhænger af, om det nye tag skal lægges oveni det gamle tag eller om det gamle skal tages af først. Hvis du selv river dit gamle tag ned, kan du spare penge, og det er da altid en god idé. Du finder uden tvivl den helt rigtige løsning til dig, hvis du beder andre om en vurdering af pris på nyt tag. Få gerne flere forskellige til at give deres gæt, så er du bedre forberedt til at forhandle, når I kommer så langt.

pris på nyt tag

Bed flere om pris på et nyt tag
Det er altid godt at bede en tagekspert vurdere en pris på nyt tag, inden du tager en afgørelse. Bed også om flere tilbud, før du vælger håndværkere, for der kan være tusindvis af kroner at spare, og der er ingen verdens grund til at betale overpris for et nyt tag, når du kan få nøjagtigt det samme arbejde udført billigere hos en anden. Find gerne en håndværker, som har tid til at udføre arbejdet og ikke er overbooket, for så er han også mere tilbøjelig til at give dig afslag. Beskriv udførligt, hvad håndværkeren skal lave, så der ikke er usikkerhed og tvivl om, hvad opgaven egentlig går ud på. Det skal være krystalklart og skåret ud i pap, så ingen kan tage fejl. Der er mindre chance for, at du får en overraskende høj pris på et nyt tag, fordi du har glemt at beskrive en del af arbejdet på skrift.

Pris på nyt tag og materialer
Når du skal finde en pris på et nyt tag, kan du også tænke over, hvilket materiale, du vil have lagt som tag. Der er nemlig forskel på, hvad de enkelte materialer koster. Tegl, skifereternit og betontagsten ligger typisk i den dyrere ende, men den kan du spare ind igen på levetid og holdbarhed. Desuden er det fint at få håndværkerne til at vurdere, hvor nemt eller svært det valgte materiale er at lægge på huset. Det påvirker nemlig også prisen på dit nye tag. Med andre ord, prisen på et nyt tag er et spørgsmål om mængde, materiale, om det er indviklet at arbejde med materialet, og hvor stort dit hus er. Her finder du pris på et nyt tag.

Leave a Comment

Tags: ,

juli 11, 2014 Bolig