Sandheden om Nupos slankeprodukter

Forkert brug af slankeprodukter giver den modsatte effekt

Ja, overskriften her giver faktisk et rigtig godt billede af, hvad denne artikels omdrejningspunkt kommer til at være.

I løbet af de sidste par år har jeg set utrolig mange gøre brug af de – tilsyneladende – meget populære produkter. For lige at slå det helt fast, så er dette overhovedet ikke endnu et forsøg på at rakke Nupos produkter ned ved at sætte spørgsmålstegn ved deres virken. Tværtimod, er jeg slet ikke i tvivl om, at det rent faktisk virker, så længe man bare bruger produkterne på en korrekt måde.

Men med det sagt, vil jeg da også gerne sige, at det helt klart må være førsteprioritet at få sin ernæring igennem normale fødevare. Nupos produkter skal altså kun tages i brug, hvis man af en eller anden grund ikke kan få tid til madlavning, og man samtidig ønsker at tabe sig.

Én af de fejl som mange begår, når de kaster sig ud i brug af Nupos produkter er, at de udskifter alt, hvad der hedder normale fødevare ud med disse produkter, og gør det i en længere periode. Dette er én stor misforståelse, da disse produkter udelukkende skal fungere som en erstatning i kortere perioder. Du skal altså ikke leve af dette resten af dit liv.

En anden fejl som mange også begår, er, at de tror, at de kan spise lige så meget, som de vil af disse produkter. Det kan undre mig meget, hvordan man kan få den idé, at man kan spise det i ubegrænsede mængder fordi, at det bliver omtalt som et såkaldt slankeprodukt. På trods af Nupos produkter alle indeholder et lavt antal kalorier, så er der stadig kalorier i. Og disse kalorier skal du forbrænde uanset, om de kommer fra Nupo produkter, grøntsager eller slik.

Er du i tvivl om, hvorvidt dette holder stik eller ej, så kan du læse mere her på Ren Velværeshops hjemmeside, hvor du i øvrigt også kan købe produkterne.

Leave a Comment

Tags: , , ,

maj 23, 2014 Sundhed