Sikker og nem løsning på flytning til udlandet

Du står med hele indholdet fra din bolig og skal flytte til udlandet. Det kan være meget dyrt og tidskrævende at finde et flytte firma, der kan fragte dine ejendele, på den mest sikre måde. Brdr. Jensen er et flyttefirma der har stor erfaring inden for flytning til udlandet, så det er dem du skal kontakte, hvis du mangler en sikker og hjælpende hånd. Brdr. Jensen kan hjælpe dig med flytning til England, Frankrig, Malaga eller Benelux-landene. Så hvis du står og skal flytte til et af de ovenstående lande, kan du altid være sikker på, at de vil stå klar til at hjælpe dig med en hånd.

flytning til udlandetBrdr. Jensen har mange års erfaring og kan derfor garantere dig, at du får leveret dine møbler i rette tid og på rette sted. Det er ligeledes til overkommelige priser, så du ikke bruger hele formuen kun ved flytning. Derudover sker fragtningen kun på én gang, som mange virksomheder kan være tilbøjelig til ikke at overholde.

Hvis du ligeledes står og skal have flyttet hele dit firma til udlandet, kan Brdr. Jensen også være behjælpelige. Brdr. Jensen er klar til at give dig en professionel rådgivning, når din flytning til udlandet skal planlægges. Du kan også selv vælge hvorvidt du vil inddrages i flytningen, hvis du for eksempel ikke kan overkomme det eller har travlt, vil de tage hele ansvaret fra dine skuldre.

Brdr. Jensens flyttefolk er også erfarne når det gælder nedpakning og udpakning. De er suveræne til at pakke dine ting så nænsomt som muligt, så det slet ikke får en skramme, på trods af at det er en lang transport. Derudover yder de den service at de kan levere dine ting i det antal flyttekasser der er behov for og kan dernæst hjælpe med pakkelister og mærkninger af dine kasser, så du har et overblik over alle dine ting.

Brdr. Jensen har den bedste erfaring inden for flytning til udlandet, så det er dem du skal kontakte, hvis du står og mangler et flyttefirma, der sikrer dig at dine ting bliver leveret uden beskadigelser.

Leave a Comment

Tags: , , , ,

august 15, 2014 Bolig, Erhverv, Service