Sund frokostordning kommer madspild til livs

Madspild og sund mad er noget, der virkelig er kommet på dagsordenen rundt omkring. Det er ikke længere noget, som man bare læser om i medierne, men det er også noget, som folk tager til sig i stigende grad. Hertil er sund kost blevet et fokusområde i flere virksomheder, om mange steder rundt omkring i landet, tilbydes i dag sunde frokostordninger til medarbejderne.

Værktøj til sund frokost

Med et simpelt, men meget praktisk værktøj, tilbyder en cateringfirma i København en meget spændende og sund frokostordning til sine kunder. Igennem den indgåede aftale kan kunderne bestille mad til de forskellige dage i løbet af ugen, om de ønsker. Der kan vælges imellem flere forskellige frokostordninger – heriblandt sund frokost, og medarbejderne kan på appen give besked om, hvilke dage de ønsker mad. På denne måde kan man komme madspild til livs, da der ikke bestilles retter, som der ikke er aftagere til.

En sund frokost leveres fra cateringvirksomhedens sunde frokost- samarbejdspartnere, og ønsker man at vide mere om de forskellige retter, der tilbydes, så kan man finde kontaktoplysninger inde på hjemmesiden.

De sunde og varierede frokostordninger tilbydes til flere byer i landet.

Tags: ,

juli 4, 2016 Frokost, Mad, Sundhed