Tænder du altid lys, inden du forlader boligen?

Bruger du mange penge på strøm, da du altid tænder lys, når du forlader boligen? Er du bange for indbrud? Så kan du finde en bedre løsning! Læs med!

Er du altid bekymret, når du forlader din bolig? Har du længe tændt en masse lys, idet du gerne vil skræmme tyvene væk? Så er du ikke den eneste! Der er mange som finder det betryggende at tænde en masse lys i hjemmet, når man forlader det. Det er både for at skræmme tyvene væk, men også fordi det er behageligt at komme hjem til en bolig, hvor der er lys. Det kan dog hurtigt gå hen og blive meget dyrt at have en masse lys stå tændt, når man ikke engang rigtig bruger det til noget. Mange kan blive helt chokerede, når de modtager regningen, da de ikke havde troet at det ville være så dyrt. Men det er dyrt at forbruge meget og man skal derfor finde en anden løsning. Det går nemlig også udover miljøet og det er ikke acceptabelt.

Hvis du ikke kan undvære dit lys, når du forlader boligen, findes der heldigvis en løsning. For man kan i dag få en anden slags pærer end dem man plejer at bruge. Det er nemlig LED pærer. Disse nye pærer er energisparende, som både du og miljøet kan drage nytte af. Du kan ligeledes spare helt op til 80 % af den elregning med LED pærer og det kan derfor betale sig at udskifte alle sine gamle pærer ud med de nye. Det er dog ikke det eneste positive med LED pærer. For LED pærer har ligeledes en længere levetid end de normale. LED pærer kan holde i op til 44 år, hvorimod de normale kun har en levetid på 1,5 år. Der er derfor en stor forskel og man kan spare mange penge, da man ikke skal ud og købe nye pærer hele tiden.

Så benyt dig af LED pærer fremover og spar en masse penge!

Leave a Comment

Tags: ,

juni 28, 2015 Belysning