Træt af den samme frokost? Få en lækker frokostordning.

Frokost på arbejdspladsen

Frokost er for mange det nødvendige pusterum på arbejdspladsen, hvor du har mulighed for at tømme hovedet og få ladet batterierne op til resten af dagen. En frokost er på mange områder et vigtigt måltid, og det er derfor helt essentielt, at du får kost, der giver dig den fornødne energi, der skal til for at være produktiv i det sidste tidsrum af en lang arbejdsdag.

Det kan derfor være irriterende for mange selv at skulle sørge for at få lavet en varieret, sund og nærende frokost, når man i forvejen har en travl og stressende hverdag, hvor der er mange gøremål. Dette har virksomheden Frokost.dk valgt at lave en løsning til, ved at tilbyde lækre frokostordninger til arbejdspladser. Gennem Frokost.dk kan du på din arbejdsplads få frokost, der er både varieret, sund og nærende og som giver dig og dine medarbejdere et godt udgangspunkt for at være produktiv.

Her kan du skræddersy en frokostordning, der tager højde for arbejdsstyrkens ønsker og behov for en lækker frokost, hvor der er varierede muligheder i form af forskellige retter fra dag til dag, og hvor der er noget for enhver smag. For at sikre dette har Frokost.dk 40 kvalitetskøkkener tilknyttet, som hver dag laver frokost til firmaer i blandt andet; Storkøbenhavn, Nordsjælland, Aarhus, Skanderborg Vejle og Horsens. Du er garanteret frokost til tiden og leveringen er gratis.

Hold styr på din frokostordning med app

For at gøre frokostordningen nem og overskuelig, har firmaet udviklet en app, hvor du nemt og hurtigt kan få dig et overblik over, hvilke retter der tilbydes i løbet af ugen og på den måde planlægge din frokost på arbejdspladsen.

Er du interesseret i en skræddersyet frokost? Klik ind på Frokost.dks hjemmeside og læs meget mere om deres koncept og få et indtryk af, hvad du kan forvente dig, når du og din virksomhed beslutter jer for at benytte deres frokostkoncept.

Tags:

maj 22, 2017 Erhverv, Frokost, Mad, Service