Varda Jobservice kender lovene

varda jobservice

Varda Jobservice kender lovene – især dem, der handler om socialområdet og omfatter dagpenge, kontanthjælp, sygedagpenge, fleksjob, revalidering, førtidspension, ledighedsydelse.

Der er dog lang vej fra at kende lovene til at kunne omsætte dem i praksis, og her har Varda Jobservice en gigantisk fordel: det kan de. De har nemlig jongleret med sager i flere år og forsøgt at gøre alle glade: borgere, socialbestyrelser, kommuner, mennesker, og der er altid et vågent øje på jura og hvad der er muligt lige nu for den enkelte. De forandrer sig hele tiden de der menneskeskabte love, og det er politikere, som laver dem om.

Ruten med sociale regler og retningslinjer for, hvad man må og ikke må, bliver længere og mere snørklet for hver gang, og det kræver robuste mennesker med solidt tag i beskæftigelseslove at fange de hastige ændringer.

Varda Jobservice befinder sig midt på ruten – lige der, hvor tingene sker, og de kaster gerne de bedst mulige bolde op til dig, så du kan gribe dem og komme videre i livet.

Du kan følge Varda Jobservice på Twitter.

Leave a Comment

Tags:

oktober 14, 2014 Erhverv, Job