Wellvita nyder godt af livserfaring

wellvita

Helsekostfirmaet Wellvita ApS i Esbjerg knokler dagligt for at forbedre livskvaliteten blandt danskerne. Via Wellvitas webshop kan danskerne købe et bredt udvalg af kosttilskud, håndkøbsmedicin og personlig pleje-produkter til markedets mest konkurrencedygtige priser.  Ejeren og den administrerende direktør hos Wellvita Claus Toft Gleerup har valgt, trods den ikke-fysiske butik, og fokusere på den bedst mulige kundeservice. Rådgivning om produkterne og brug af samme er vigtigt for Wellvitas kunder, og derfor er telefoncentralen en vital og uundværlig del af Wellvita.

Wellvita og det grå guld

I telefoncentralen sidder nemlig over 25 ansatte, som dagligt tager imod bestillinger og svarer på spørgsmål fra danskerne, der siden 2010 har nydt godt af de naturlige, e-mærkede Wellvita-produkter. Og dette kan måske lyde som en hver anden kundeserviceafdeling – men der er noget specielt over netop denne virksomhed.

Over halvdelen af medarbejderne i Wellvita er seniorer, som ellers år tidligere havde forladt arbejdsmarkedet for at nyde tilværelsen som pensionist. Nu arbejder de igen og er således de stemmer, man kan høre, når man ringer ind til Wellvitas kundeservice. Og det er ikke blot en gavn for seniorerne selv, der elsker at rådgive danskerne om de livsforbedrende produkter – de er således alle en yderst vigtig og højt værdsat ressource i Claus Toft Gleerups firma.

Ældrestyrke erstatter ældrebyrde

På Energivej i Esbjerg er man så glad for sine ældre medarbejdere at man, når der annonceres efter ny arbejdskraft, målrettet efterspørger folk, der allerede har forladt arbejdsmarkedet, men som egentlig gerne stadig vil arbejde og gøre en forskel.

Siden 2014 er over halvdelen af medarbejderstaben hos Wellvita mænd og kvinder fra det ældre segment, som alle hovedsagligt sidder med den daglige kundekontakt. Og selvom hver seniormedarbejder kun er ansat på en kvart fuldtidsstilling, udgør de for Wellvita et yderst vigtigt element i dagligdagen, da majoriteten af Wellvitas kunder selv er i alderssegmentet 50+. På den måde foregår dialogen ”på samme niveau” og kunderne kan dermed nyde godt af de ældres livserfaring og egne oplevelser med produkterne.

Ekspertrådgivere og beslutningstagere

Alle de ældre medarbejdere hos Wellvita er eksperter – især fordi de stort set alle kender til de smerter eller skavanker, som kunderne ringer ind og forhører sig om – hvad enten det drejer sig om dårlig søvnrytme eller ømhed i leddene. De ved således, hvordan produkterne virker og hvordan de bør benyttes i forhold til skavankens omfang. Og netop det at have erfarne medarbejdere ved telefonen, som enten selv har lidt samme skavanker eller højst sandsynligt kender nogen, der har det, har medført en stor kundetilfredshed, som Wellvita og Claus Toft Gleerup glæder sig over.

Seniorerne udviser en særlig grad af konduite og forståelse for den enkelte kundes problem, og deres brede livserfaring har rustet dem med så meget viden og selvsikkerhed, at de uden tøven kan træffe beslutninger vedrørende kundernes behov – og det er med ro i sindet af Claus Toft Gleerup overlader kundeekspeditionen til sine ældre medarbejdere.

Wellvita for alle

Wellvita er en virksomhed, der sælger og udvikler produkter af højeste kvalitet, både til yngre, midaldrende og ældre, og de brander sig på god kundeservice, hurtig levering direkte til kundens adresse og til fordelagtige priser – med betaling efter modtagelse. Med kun 5 år på bagen er virksomheden i dag vokset til at hjælpe over 100.000 tilfredse kunder i Danmark, Tyskland og resten af Skandinavien.

Siden Wellvita startede tilbage i år 2010, har virksomheden ikke blot hjulpet den almene dansker men har ligeledes været initiativtager til flere sideløbende projekter med formålet at forbedre livskvaliteten hos folk med særlige behov. Her kan blandt andet nævnes støtte til flere hjælpeorganisationer, såsom Julemærkefonden, hjerteforeningen, virksomheder mod kræft m.fl.

Har du lyst til at vide mere om Wellvita og deres store udvalg af produkter, kan du besøge hjemmesiden. Kundeservice kan kontaktes på mail eller telefonisk på hverdage mellem kl. 8-16, fredage mellem kl. 8-14.30.

Kontaktinformation:

Wellvita ApS

Energivej 4

6700 Esbjerg

Tlf.: 82 30 30 40

www.wellvita.dk

 

Leave a Comment